Арменулић: Новаче, слушај Срђана!

Некадашњи селектор Дејвис куп тима Југославије осудио је изјаву Бориса Бекера, који је рекао да је Ђоковић због породице запоставио тенис.

Тенис 17.03.2018 | 12:30
Арменулић: Новаче, слушај Срђана!
Прекаљени тениски стручњак Радмило Арменулић оценио је у разговору за "Информер" да је Новак Ђоковић испао на старту мастерса у Индијан Велсу зато што је на терен изашао неспреман.

Уместо да поново заигра тек у "сезони шљаке", чиме би свом лакту дао три до четири месеца за додатни опоравак након наступа на Аустралијан опену, некада најбољи тенисер света није одолео изазову и доживео је пораз од недораслог Јапанца Таро Даниела.

"Очекивао сам га на терену тек на Ђурђевдан у Мадриду. Морао је максимално да се опорави и спреми пре повратка. Отац Срђан му је рекао да не жури назад на терен и саветујем Новаку да слуша оца, јер га је он увео у свет тениса и омогућио му успон на врх", рекао је Арменулић.

Борис Бекер, поред кога је Ђоковић имао период највеће доминације у својој каријери, пре него што су се разишли у децембру 2016, ове недеље је изјавио да Новак не успева да се врати у некадашњу форму зато што није посвећен тенису као пре, већ му много времена и енергије одлази на породицу и двоје мале деце.

"Та изјава је, да тако кажем, много глупа",прокоментарисао је Арменулић.

"Бекер је сам занемаривао породицу, женио се и разводио не знам колико пута и где га је то одвело? Његова изјава ни не заслужује коментар".

Некадашњи селектор Дејвис куп тима СФР Југославије на крају је одбацио мишљења да Ђоковић треба да се кроз званичне мечеве враћа у форму.

"Не мислим да је то добро. Па и он сам је рекао да не може да се такмичи ако није 100 одсто спреман. Требало је да прескочи Мајами и да се добро припреми за турнире на шљаци".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗЕЛЕНКО

17.03.2018 11:46

У сваком послу је потребан рад а нас Дјоле нема времена за рад и то је резултат његовог неуспеха.

ОДГОВОРИТЕ