Брнабић стигла: Састанак у току

У Бањалуци је почео састанак предсједника Републике Српске Милорада Додика, предсједника Владе Српске Жељке Цвијановић и предсједника Владе Србије Ане Брнабић.

Република Српска 15.03.2018 | 11:58
Брнабић стигла: Састанак у току
Осим делегације Србије, састанку присуствују и министри Српске за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић и индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић, као и генерални конзул Србије у Бањалуци Владимир Николић.

Након састанка предвиђене су изјаве за медије.

Претходно је делагацију Србије на Аеродрому Бањалука у Маховљанима дочекала потпредсједник Владе Српске Сребренка Голић.

Премијер Србије Ана Брнабић разговараће данас и са градоначелником Бањалуке Игором Радојичићем, након чега ће присуствовати свечаној промоцији и отварању предузећа "Еко-топлане".

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Само да се зна

15.03.2018 11:26

Полиција не да раји да протествује против еко топлане која је саградјена нелегално..нема никаквих ваљаних папира..превара циста...да не би Ана видјела белај..хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕЦО БАЛВАН 21 ВИЈЕКА-СОЛАРНИ

15.03.2018 11:54

ЕЦО БАЛВАН У ЕВРОПСКОЈ ПРИЈЕСТОЛНИЦИ КУЛТУРЕ,БРАВО КРАДОЈИЋИЋУ,УБИО СИ БАЊАЛУЧАНЕ НА НЕКИ ЦРНОГОРСКО-ЛАКТАШКИ НАЧИН,КОШАРКУ УМЈЕСТО БОРЦА ГЛЕДАЈУ У ЛАКТАШИМА ИГОКЕУ,СПОРТ У КРУПИ-КРУПА,ГРЕЈУ СУ У 21 ВИЈЕКУ НА ЦЈЕПКУ И ТО ЗОВУ ЕЦО,А НЕ СМИЈУ РЕЋИ НИ ДА ИМ ЈЕ ХЛАДНО. :)

Name

Јанко

15.03.2018 11:55

Досла Ана једног сунцаног дана да види како Игор краде паре слатко !!

Name

Ненад

15.03.2018 14:35

Досла да покрије градонацелника у незаконитостима везаним за Еко топлану.

ОДГОВОРИТЕ