Чукарички и Младост уз Партизан и Мачву!

Познати сви полуфиналисти Купа Србије.  Шок на Карађорђу у 89', Чукарички рутински! Фудбалери Чукаричког и Младости из Лучана придружили су се Партизану и Мачви у полуфиналу Купа Србије.

Фудбал 14.03.2018 | 19:15
Чукарички и Младост уз Партизан и Мачву!
Партизан, Мачва, Чукарички и Младост бориће се у наставку сезоне за трофеј Купа Србије.

Прве утакмица полуфинала играће се 18. априла, а реванши 9. маја, док је финале 23. маја.

Пласман међу најбоља четири у такмичењу црно-бели су изборили победом у Ивањици против Јавора. Мачва је у Шапцу приредила изненађење и избацила лидера Суперлиге - Црвену звезду, док је Чукарички у Крушевцу био бољи од Напретка (2:0), а Младост у Новом Саду од Војводине (1:0).

Једини погодак на "Карађорђу" постигао је Милош Трифуновић у 89. минуту!

Чукарички је рутински савладао Напредак са 2:0 на гостовању у Крушевцу, погоцима у 32. и у првом минуту другог полувремена.

Младост је приредила изненађење у Новом Саду елиминисавши домаћу Војводину са 1:0. Присутне на стадиону "Карађорђе" шокирао је Трифуновић минут пре краја утакмице.

Он је после гужве у казненом простору Војводине шутирао са око 11 метара, голман Перић је успео да закачи лопту, али недовољно да спречи улазак у мрежу.

Претходно је Партизан са 2:0 победио Јавор у Ивањици, док је Мачва направила велику сензацију елиминисавши Црвену звезду после пенала у Шапцу.

Мечеви полуфинала су на програму 18. априла и 9. маја, а финале Купа је 23. маја.

Куп Србије, четвртфинале:

Напредак – Чукарички 0:2
Војводина – Младост 0:1
Јавор – Партизан 0:2
Мачва – Звезда 0:0 (пенали 5:4)

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар