"Змајеви" дефинитивно и без Ибишевића!

Ништа од повратка нападача Херте у репрезентацију Босне и Херцеговине.

Фудбал 14.03.2018 | 17:15
"Змајеви" дефинитивно и без Ибишевића!
Селектор репрезентације Босне и Херцеговине Роберт Просинечки изјавио је у сриједу да је све осим пласмана на Европско првенство бити неуспјех за ову генерацију "змајева", а дан раније објавио је списак од 23 играча на које ће рачунати за утакмице против Бугарске и Сенегала.

Раније је покушавао да промијени одлуку везисте Лација Сенада Лулића и нападача Херте Ведада Ибишевића, али у изјави за "Н1" је потврдио да од њиховог повратка у селекцију БиХ неће бити ништа.

"Био сам у Риму, нисмо се нашли, а и Лулић је сам казао да више не би играо за репрезентацију због приватних разлога. Мени је жао јер Лула би нам могао још много дати, али морамо се окренути играчима који су ту. У мају ћемо направити утакмицу на којој ће се опростити сви ови играчи", рекао је Просинечки.

На питање да ли је разговарао са Ибишевићем, одговорио је да је и Ведад одлучио да више неће играти.

"Морамо се фокусирати на млађе и окренути се њима. Млађи имају таленат да их замијене", додао је кормилар "змајева".

"Велики Жути" је такође између осталог признао да се добро осјећа у Сарајеву, да је храна јако добра и да се не осјећа као странац у БиХ.

На крају разговора није желио да одговори на питање за кога навија у Премијер лиги БиХ, али је прогнозирао ко би по његовом мишљењу могао да освоји титулу.

"Немој ме дијелити (смијех). Занимљиво ће бити до краја, мислим да је Жељо у великој предности".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар