Матић: Немамо изговор!

Репрезентативац Србије каже да је Манчестер јунајтед пропустио велику шансу за успјех у Лиги шампиона, али да и даље има за шта да се бори у финишу сезоне.

Фудбал 14.03.2018 | 12:45
Матић: Немамо изговор!
Манчестер јунајтед имао је све предуслове да се послије четири године поново нађе међу осам најбољих тимова Европе.

Великан са "Олд Трафорда" у старту је имао среће када је на децембарском жријебу извукао Севиљу (потенцијални противници били су Реал, Јувентус и Бајерн), а и форма у домаћем првенству наводила је на закључак да је Јунајтед фаворит.

Међутим, реми у првом мечу (0:0), остварен највише заслугом Давида Де Хее, није био довољна опомена "црвеним ђаволима", па ни то што су у првом полувремену реванша, пред својим навијачима, били далеко од жељеног издања.

На крају, Висам Бен Једер је одмах по уласку са клупе постигао два поготка и режирао сензацију. Ромелу Лукаку је шест минута само ублажио пораз Јунајтеда (1:2), коме је било потребно да побиједи 3:2.

"Немамо изговор, изгубили смо велику утакмицу и пропустили прилику. Побједом над Ливерпулом смо подигли самопоуздање, али Севиља је била боља и заслужено иде у четвртфинале", рекао је за клупски сајт Немања Матић.

Српски "везиста" сматра да екипа мора брзо да се усредсреди на финиш сезоне, у коме ће се борити за ФА куп и друго мјесто у Премијер лиги.

"Морамо да видимо гдје гријешимо како бисмо постали бољи. Чека нас важна куп утакмица против Брајтона за викенд, морамо да се вратимо на побједнички пут", поручио је Матић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар