Хрват који је згрозио Њемачку

Хрват Дражен Дакић, оптужен је за стравичан злочин - убио је свог сина (6), љубавника и рођаку своје бивше супруге Марије - у петак ће сести на оптуженичку клупу у граду Ротевилу на Земаљском суду.

Свијет 13.03.2018 | 22:05
Хрват који је згрозио Њемачку
Овај четрдесетогодишњак је у септембру прошле године шокирао немачку јавност након што је починио стравични злочин у Виллингендорфу јер није могао да се помири са разводом до којег је дошло у фебруару прошле године. Његова бивша супруга побегла је у задњем тренутку и том приликом је потражила помоћ од суседа који су одмах позвали полицију, а масакр је преживела и трогодишња девојчица која се сакрила у кући у тренутку злочина. Након почињеног злочина Дакић је побегао, а ухваћен је након пет дана.

У потеру за убицом било је укључено 70 припадника криминалистичке полиције. Ухапшен је након што су две особе дојавиле полицији да су виделе убицу Дражена Дакића у месту Неуфра. Није се опирао хапшењу.
 
- Ја сам онај којег тражите, рекао им је, а да га нико ништа није питао.

Немачко тужилаштво сигурно је у једну ствар: био је то монструозан злочин иза којега се крио перфидан план: бившу супругу је намерно поштедео како би патила читав живот, пише Билд. 

Дакић је у августу купио оружје којим је починио стравичан злочин у Виллингендорфу, у савезној покрајини Баден.

Његова бивша супруга се у Виллингендорф преселила управо како би се сакрила од бившег супруга који је полицији од раније био познат због напада и претњи. Нажалост, овај бивши војник успео је да открије њену локацију и упао је на забаву на којој су његова бивша супруга и убијени славили дечаков први дан школе.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Искрено говореци

13.03.2018 22:09

Господја Марија има позу бивсе проститутке фулл тиме и сададње парт тиме. Није он то могао ' подмирит нити економски, а нити сексуално. Силна фристрација се претворила у бијес и мрзњу. Она неце патити пуно, а он це из затвора као старац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родитељ

14.03.2018 02:20

Кретен..како је могао убити дјете..

Name

Крвати

15.03.2018 04:28

За Лудницу спремни !

ОДГОВОРИТЕ