Новак: Није требало да будем овде!

Уопште се не осећам добро! Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић наговестио је после пораза од Таро Данијела у Индијан Велсу да се можда прерано вратио такмичењима.

Тенис 13.03.2018 | 19:30
Новак: Није требало да будем овде!
Ђоковић је завршио наступ на првом Мастерсу поразом од 109. играча света са 7:6 (7-3), 4:6, 6:1 у првом дуелу после двомесечне паузе због операције десног лакта.

"Честитам противнику јер се сјајно борио и показао изузетан дух на терену. Осећао сам се као да играм први меч на АТП туру. Било је веома чудно, потпуно сам изгубио ритам, све… Такође, мучио сам се мало са здрављем претходних недеља. Захвалан сам што сам се вратио на терен толико брзо после операције, али истовремено се уопште не осећам добро", рекао је Ђоковић.

Новак је направио 61 неизнуђену грешку за нешто више од два и по сата игре и поклекао је већ на првој препреци.

"Није требало да будем овде, имао сам операцију пре пет-шест недеља и нисам имао никаква очекивања за овај турнир. Направио сам много неизнуђених грешака, нисам успевао да пронађем ритам, посебно на бекхенду који је увек био ослонац".

Он је истакао да не зна какав ће му бити распоред у следећих неколико недеља.

"Недостаје ми такмичење, али морам да разговарам са тимом и да смислимо план за даље. Бог нам увек зада неки изазов када најмање очекујемо, али и за то постоји разлог".

За крај, није превише желео да се осврће на операцију обављену у Швајцарској.

"Прочитајте моје саопштење, тамо све пише", закључио је тренутно 13. играч света.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ноле

13.03.2018 18:43

Зене ноле зене су цудо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шпорташ

13.03.2018 19:46

Шта се деси од онаквог спортисте.

ОДГОВОРИТЕ