Амира снимила спот у легендарном студију Битлса

Певачица Амира Медуњанин, коју очекује 18. марта распродат концерт у београдском Сава центру, а потом и турнеја по Србији, објавила је спот за песму "Нестаћеш из мог живота", снимљен са пијанистом Бојаном Зулфикарпашићем у легендарним "Аббеy Роад Студиос" у Лондону!

Забава 12.03.2018 | 15:40
Амира снимила спот у легендарном студију Битлса
Светски призната уметница, прозвана "босанском Биллие Холидаy", недавно је остварила животни сан, провевши "цијели дан у студију у којем су Тхе Беатлес направили све што и дан данас слушамо и волимо, што ће нас све наџивјети..."

"Дотакнух зидове, помирисах историју, помиловах миксету на којој су велики Пинк Флоyд снимили 'Тхе Дарк Сиде оф тхе Моон'. На све то, добри људи у студију донесоше ми микрофон на којем је сам он, (Јохн) Леннон, снимао глас. Билеси ми донесоше и ону мрежицу за микрофон, извадише је из неког сефа. Веле ово је његова... не користимо је често. Рекоше ми, знаш, ти си прва из Босне која је овдје снимала! Хвала цијелом тиму Аббеy Роад студија што су нашу причу подијелили са свијетом!", истиче Медуњанин.

За спот "Нестаћеш из мог живота", снимљен у Аббеy Роад Студио Тwо, режију, продукцију и монтажу потписује Универсал Адванцед Медиа, сниматељ звука био је Оли Јацобс, а његов помоћник Стефано Циветта.

Сарајка која је пунила Сава центар три пута до сада, поново је распродала данима унапред концерт у престижној београдској дворани, где 18. марта долази са Зулфикарпашићем, гитаристом Анте Гелом и контрабасистом Звонимиром Шестаком, као и угледним гудачким ансамблом Загребачки солисти.

Амиру Медуњанин потом, у пратњи гитаристе Анте Гела и контрабасисте Звонимира Шестака, очекују концерти 20. марта у крушевачком Биоскопу, 21. марта у Дому друштвених у Краљеву (Мелос), 23. марта у Народном позоришту у Сомбору и 24. марта у Центру за културу "Небојша Глоговац" у Панчеву.

По завршетку сваког од ових концерата Амира ће се са задовољством дружити са фановима, потписивати дискове и фотографисати се.



Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар