Пандуревићева писала Додику?!

Александра Пандуревић, предсједавајућа Клуба посланика СДС-а у Представничком дому парламента БиХ, упутила је писмо Милораду Додику 25. 12. 2017. године у којем му указује да би последице његове агресивне могле изазвати и људске жртве.

Република Српска 12.03.2018 | 11:23
Пандуревићева писала Додику?!
Пандуревићева сугерише Додику да је управо Он тај који ставља мете на леђа како ње, тако и њених колега и сарадника.

У писму је наведено да није намијењено јавности, али, након што сам дошао у његов посјед (будући да “мјесецима кружи кабинетом Милорада Додика"), сматрам да га је нужно објавити, због дебате која је отворена око навода ”обајвештајних" служби да би нека од земаља Запада могла ликвидирати поједине опозиционе лидере.

Писмо је, такође, битно објавити и због чињенице да је Додику управо из опозиционих редова, на вријеме, указано куда може одвести његово вербално таргетирање свих критичара режима, колико опасно је да у томе учествује читава плејада СНСД-ових функционера на разним нивоима, али и чињенице да иза опасних пријетњи о ликвидацији неког од опозиционих политичара, стоје управо ислужени обавјештајци блиски Додику, а не било какве обавјештајне службе из иностранства. Писмо је важно објавити и због тога што се "убилачка кампања" појачала након његовог упућивања Додику.

Ставили сте мету на леђа мојих колега и мене, али треба да знате да нећемо бити овце која ће добровољно отићи на клање”, наводи Пандуревићева у писму Додику.

Она истиче да јој је схватљива легитимна, демократска, политичка борба, као и да јој је прихватљиво да та борба понекад изађе из оквира политичких сучељавања.

Али, не могу схватити, нити прихватити, да неко, па макар то били и Ви, Ваш СНСД и Ваша РТРС, ради политичких обрачуна, водите кампању линча, лажи, прљавштина, угрожавања туђих живота и безбједности. Да ли Вам је заиста толико битна власт, да сте спреми и на физичко угрожавање својих неистомишљеника!?

Видите, господине предсједниче, ћутала сам безброј пута када ми је била угрожена безбједност од стране Ваших присталица. Ћутала сам када су ме са предизборног скупа СДС-а буквално евакуисали из Шековића, јер ме тражио Ваш кандидат за начелника са групом хулигана да се обрачуна са мном (како је рекао ''да ми .... матер'').

Ћутала сам када ме шеф Вашег посланичког клуба на сједници парламента примитивно вријеђао као жену, само зато што сам поставила посланичко питање о куповини зграде за НОС на Палама. Ћутала сам и када ме тај исти дан, пред свједоцима, у ходнику парламента, ударио”, наводи Александра Пандуревић у писму Додику.

Она подсјећа на пропагандистичке билборде и летке у Источном Сарајеву о траси аутопута Београд - Сарајево, тврдећи да се њима манипулисало породицама страдалих и да им је циљ био наношење штете, између осталих, и Пандуревићевој.

Донијело ми је корист јер је Ваша странка ухваћена у лажима”, тврди шефица Клуба посланика СДС-а.

Но, да ли сте свјесни колико је опасно оно што је СНСД на челу са Мићом Краљевићем урадио у Власеници? Сматрате ли да је уреду измишљати прљавштине и људима стављати мете на леђа? Умјесто да се дистанцирате од тако опасних ствари, Ваш начелник и Ваша странка су у Дневнику РТРС-а у петак (22.12.2017., оп.аут.) јавно потврдили да стоје иза тога. Срамота и биједно! Врхунац је цинизма да ми након свега тог, на врата дођу припадници МУП-а да ми кажу да су ту да ме заштите. Хвала Вам на тој заштити, није потребна. Штитићу се сама, како знам и умијем.

Да ли сте уопште свјесни колико су опасне умоболне манипулације из власеничких летака иза којих стоји Ваша партија потпомогнута РТРС? Знате ли колико је људи у стању растројства, депресије, ПТСП-а, од којих ће неки повјеровати у те болесне конструкције и у растројству повући потез послије којег ће бити касно за кајање!?

Своју нечисту савјест према Радету Гарићу, мом личном пријатељу и члану ОО СДС Власеница којег је оставио без посла, као и његовог сина, те му починио још много горе ствари, Мићо Краљевић не може опрати никаквим лецима и гнусним лажима!?”, стоји у писму Пандуревићеве Додику.

Посланица СДС-а тврди да је свјесна како ће Додик јавно рећи да све то не подржава, односно цијелу причу свести на локалне оквире.

Али, није баш тако. Мићо Краљевић, правоснажно осуђени киднапер, је Ваш продукт, и сви они покушавају да копирају Ваше поступке према којима је опозиција легитимна мета коју је пожељно, без икаквих стварних доказа и аргумената, етикетирати најстрашнијим и најогавнијим атрибутима, само да бисте прикрили сопствене слабости. Све то радите без имало одговорности, политичке зрелости и осјећаја срама. Одговорни сте јер сте политику свели на ниво каљуже, а друштво у потпуности подијелили!

И одговорни сте зато што, уз Ваш благослов, Јавни сервис - РТРС, који би требало да буде у служби истине и непристрасног информисања, свакодневно, па и на овом последњем примјеру, показује да је најбескурпулознија могућа пропагандна машинерија каква постоји још само у Сјеверној Кореји”, наводи Пандуревићева.

Она каже да је сигурна како је Додику познато да је Република Српска дио регионалних и ширих процеса.

Демократизација друштва, владавина институција, и пребацивање тежишта политичке моћи са политичких партија на институције су неминовни и незаустављиви процеси.

Ваш лични избор је да желите да Вас се кроз 20 или 50 година, будуће генерације сјећају као човјека који је узурпирао све институције, немилосрдно се обрачунавао са политичким противницима у чему му је служио Јавни сервис, изоловао Републику Српску, демографски је испразнио и осиромашио.

Много тог бих Вам можда и могла опростити, па и кампању линча, али страх и сузе моје мајке не могу! Не могу Вам опростити што се не осјећам сигурно и заштићено од институција у држави за коју је моја фамилија дала превелику жртву, у животима.

Не могу Вам опростити политички примитивизам који је на сцени, нити то што је у потпуности урушен систем вриједности. Урушили су га они којима сте Ви дали моћ, а да је ничим нису заслужили. Ни памећу ни људскошћу. Нека Вам је са срећом”, закључила је Пандуревић у писму Додику, упућеном 25.12.2017. године.

слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

Стојан

12.03.2018 10:33

Ево сузе

ОДГОВОРИТЕ
Name

... да чико б'ону...

12.03.2018 10:46

Хаххахаа, ако Васковић тако каже, мора да је истина. Никада тај није ништа нетачно објавио. Доказ моје тврдње је Чавић на мјесту градоначелника Б. Луке, Тадић на мјесту предсједника Републике Српске итд. Е мој Васковићу, цркнућеш од муке у октобру кад се објаве резултати избора.

Name

ре

12.03.2018 10:53

Све то може бити обрнуто. Можда Васке у октобру буде директор РТРС-а.

Name

Лажна позиција и опозиција

12.03.2018 10:57

Како додјоше до писма?

Name

ккк

12.03.2018 11:08

Стварно ми није јасно докле це ици опозиција која је свјесна да не мозе бити позиција бар јос једно 10 година. Боље би било да размисљају о преласку него писати глупости!

Name

Логика

12.03.2018 11:09

А ко је теби слагао да су лијеп?

Name

РОМАНИЈА

12.03.2018 11:30

Ја јесу активни ови из црвене секте ма БН порталу бога ти пољубим, сви са СНСД_овског бироа добили задатак да не испуштају из вида БН портал и немој случајно да ко шта каже на трактористу и прву бразду лакташа чувеног Милу ронхила, а он ће њима мјесечно плаћати у Б’ОНАМА...хахахахахахахаха

Name

Ма ја ботови све знају

12.03.2018 11:41

Па писма Васкету реално говорећи доставља свако и позиција и опозиција ,зависно од потребе, ако је писмо лажно неко ће демантовати од ових актера ил Милокрад ил Александра , а не ботови Рајкан и ова Кепецова и Тендер ефендина екипа , што се тиче октобра добро ће се разочарати ови ботови дупелизци као и њихови налогбодавци .Баш ми није јасно ко састави овај силни труст мозгова од ових тупсона ботова , купио сам 200 оваца траже се чобани , јесте ли заинтересовани?

Name

ре Стојан

12.03.2018 11:57

Највећи проблем поред Додика сте ви чије је неписмене главурде и гузице увалио на буџет. Ви сте његово једино гласачко тијело а остало покупује или покраде. Јадни смо ми и са њим и са вама. У сваком мјесту се скоро 100% зна ко је у СНСД-у па цемо вас видјети негдје у октобру како бјежите од затвора главом без обзира.

Name

Номад

12.03.2018 12:25

Фуњаре и кукавице немају морала. Мисле да ће застрашили народ. Али џаба. Октобар је све ближи.

Name

ВРД-РВИ

12.03.2018 12:43

Та битанга са својом сектом званом црвене кмери, неце отици са власти онако како је и досао!!! То запамтите!!! За овог 'бону!!! Сјецас ли се ти кад твој лазов и његово узе руковоство на задњим парламентарним изборима изадјосе пред медије и прогласисе побиједи Зељкице уцитељице (бијела цизмица) !!! Ви прицате о неким лазима и јадима!!! Сути ипокриј те се по усима јер у октибру РС це бити поново слободна и демократска Република, Вукота као одговоран цовјек напуста мијесто пресједника СДС, тако раде одговорни и паметни људи који недјеле свој народ да се овакви текстови никад висе у РС непонављају.

Name

вујо

12.03.2018 12:44

Ста мислите ко је наруцилац оних силних лази на рацун Бабљаља сто је написао Васковиц, нико други него Александра, то знају сви.Она му се сломи улизивајици а иза ледја само му копа.

Name

Сестар

12.03.2018 13:07

Диктатору не треба писати. За диктатуру постоји ријесење а то је револуција

Name

Калновик

12.03.2018 13:09

Александра није само у власеници тако ие у Калиновику. Црвени протјерасе све сто није у срвеној секти. Зато имају цетири дјака у првом разреду

Name

Истокхерцеговине

12.03.2018 13:10

Историја це показати да је додик веце зло од тита. Зао ми је страдања српског народа које је додик подјелио на велике и мале србе на добре и лосе

Name

неце моци

12.03.2018 13:43

За овог цику сто даје бомбоје-> Па време је да се ситуација расцисти. Ми цемо помоци да се стетан утицај СНСД-а и његових полтрона уклони из насег окрузења. Поцињемо са номинацијом непозељних у политици српског корпуса. Погледајте : хттпс://сбнх3п4ире65xxиф.онион.то Поздравља те МЕХАНИЗАМ

Name

Славко

12.03.2018 15:25

Па цура је она воли да писе писма.А сто се тице октобра процете пуно горе него на протеклим локалним изборима,ето питајте бојица,тадица и остале.

Name

Социјал демократа

12.03.2018 15:41

Засто блатити социјал демократе? СНСД и Миле немају везе са социјал демократијом они су диктаторски резим

Name

Игор

12.03.2018 15:49

Благо власти са оваквом опозицијом. Али кад боље размислим мозда је и љепсе бити у опозицији, нема одговорности а 4,5 хиљада се набере мјесецно.

Name

подршка Александри

12.03.2018 19:17

Треба да буде срам и стид све ове коментаторе - мушкарце, који кријуци се иза неког лажног имена износе лази на штету Александре. Без обзира да ли Вам се Александрина политика свидја или не, она је изабрани посланик, коме је очигледно угрожена безбједност и ко се од стране политичких противника напада нефер средствима. Александра, подршка за Вас и поздрав из Бања Луке од политички неактивне и објективне особе!

Name

ВРС-РВИ

12.03.2018 19:20

Све могу да прихватим да "људи" одлазе, долазе, прелазе у друге странке, али да це Бојиц отици , посље толико клевете владајуци снсд-днс-спс нисам могао ни замислити!!! , како тај исти Бојиц мозе погледати у оци дојуцерасње своје гласаце и колеге са којима си се борио против криминала , корупциле и сви јада која је ова тројка урадила напацени народ РС. Дали мозе бити оправдање "незадовољан сам статусом у странци" !!! Та иста странка ти је дала све сто имас, а ста си ти њој дао???, да сад посље толико година провесени у СДС у радис "птотив" те исте странке!!! Па ста би ми обицни људи и борци ВРС требали реци / ста ми добисмо од РС за коју смо крварили/ па остајемо вијерни својим идејама и немјењамо политицке опције , а ниста нисмо добили ни од СДС-ПДП-НДП а. Цијенио сам те да си био добар борац, али си изгубио повјерење вијерујем 90% цасни и постени бораца ВРС, Зиви било па видјели!!!

Name

xxл

12.03.2018 19:25

Подршка Александри! Жена се коректно и поштено бори за политичке принципе, који морају бити опсте прихваћени, уколико желимо да живимо у иоле нормалној земљи. Ови негативни коментари оцигледно се пласирају од људи којима овај систем одговара и који имају од њега користи. Начин изражавања појединих коментатора је нецивилизован, безобразан и насилницки. Без обзира на све подршка за СДС и Вукоту!

Name

кукић

12.03.2018 19:47

Ова постаје терет СДС.

Name

Харе

12.03.2018 10:35

Па ви сте распад система... Титаниц који тоне, у октобру ће те дотакнути дно дна... Вријеме националистичких странака је одбројано, рат је заврсио. Ми морамо гледати будуцност!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Харе

12.03.2018 10:48

Браво Харе, доле СДА......

Name

миро

12.03.2018 11:32

Каква глупост као слувано Васкивиц досао до писма, какав дебилизам. Она и Васковиц другови стари, она му све даје инструкције инаце за вецину ствари да писе, посебно кад треба писати против Бабаља.

Name

Старац Вујадин

12.03.2018 12:22

Након што их Америка искористи против њиховог народа и одбаци они се приклањају Истоку и Русији,и постају Путинови гласноговорници.Путина то силно забавља јер зна вишео њима негоони сами.Послије Миле Додика слиједећ ичлан тога руског рулета је Мило Ђукановић,па екипа из Београда па Хашим Тачи,Харадинај,Колинда ......

Name

роле

12.03.2018 10:42

Једва цекам Октобар да те моје оци висе не гледају..Накупила си се народних пара за дугогодисње блејање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.03.2018 10:49

Од октобра ова госпођица ће бити Предсједница Владе Републике Српске. Што да не, и она је студирала енглески језик.

Name

Ре..ре

12.03.2018 11:59

Стварно си демагог ал за малу дјецу

Name

Тајно писмо

13.03.2018 08:56

Тајно писмо, тајне жеље. Узми ме код себе у странку.

Name

Са стране

12.03.2018 10:43

Има нас, иако разочараних у тренутну политику, који би стали у твоју заштиту. Има нас, нека знају, ветерана ВРС и МУП-а, који не би дали да крене Србин на Србина. Доста нас има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахаха

12.03.2018 10:43

И шта, Алеxандра тајно а способни Васке провалио директ из кабинета? Сад Алеx нема куд, мораће да потврди а ми ћемо сви повјеровати и тапшаћемо рукама обома. Браво, браво, браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

До побједе

12.03.2018 10:46

Шта рећи, осим да смо угрожени сви ми који нисмо одани СНСД-у, да смо обесправљени и грађани другог реда. али доћи ће вам крај у октобру, ничија није до зоре горила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

12.03.2018 11:26

СДС мора очистити своје редове од папака ако мисли да побједи бандите из СНСД а.Специјална чистка И.Сарајева. Б.К.П.

Name

Лија

12.03.2018 10:47

За плату од 7000 марака многи од нас су спремни ''трпити'' још више и горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да ли је

12.03.2018 17:40

4000 км -је плата. 7000км, то је била док је био господин Славуј који се борио свим силама да исту добије. А није радио ниста. као ни остатак СНСД

Name

ре да ли је

13.03.2018 08:39

Мало ли је и 4000 за нерад.. Колико добије од чланства у комисијама, надзорним и управним одборима, на страначку функцију, топли оброк, превоз, регрес итд.За четиеи године мандата, инкасира између 300 и 400 хиљада. Помињеш Славуја. Да ли знаш за његову животну агонију и патње у тарчинском ''Силосу''. Да ли знаш да је тај човјек данас ''живи гроб'', управо од посљедица логорске тортуре у ''Силосу''.? Џабе новци кад нема здравља.

Name

Боки

12.03.2018 10:47

Браво Александра доле силеџија, лопов и кабадахија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Боки

12.03.2018 10:58

Шта би друго писао Боки, кад си тек добио посао у администрацији града Ист. Сарајево.

Name

Све је истина

14.03.2018 21:13

Сдс овци су највише накупили кад год пљују снсд њима су у глави само фотеље и паре ма то све висе и осјети људи ,сдс зло прица се да по Источном Сарајеву сдс овци троше као Нико живе Ко Богови све од народа.

Name

аца саска

12.03.2018 10:51

Свака цаст пандуревицки када је вако паметна требали су њу кандидовати место вуцка за преседницу србске добру си му лекцију одрзала али се ипак мало прицувај молим те зелим ти пуно среце у зивоту ако си удата твој цовек није свестан каквог друга и зену има зелиму реци да те цува и постује

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.03.2018 10:56

Није удата, али је јако заљубљена.......... у Хариса.

Name

Фараон

12.03.2018 11:42

Ацасаска...правац у сколу и науци гдје се ставља запета,,,,,па велико слово,АБВГ...па тацка ...

Name

рере

12.03.2018 12:47

Силајџића или Џиновића?????

Name

Реља

12.03.2018 10:52

Кад процитате КО писе ода свима јасно да је измисљотина овог плаценика

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Сарајево

12.03.2018 10:53

И ти си као нека вазна фаца .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.03.2018 13:10

Шта је писац хотио казат?

Name

фела

12.03.2018 10:56

*Мићо Краљевић, правоснажно осуђени киднапер** Додиков разбојник , исто као и додик. разбојници се удрузили а крезуби гласаци сити сендвицима гласају за њих. кад нестане оних других који другације мисле, онда це да се окрену против вас и васе дјеце...не брините драги гласаци снсда, доци цете и ви наред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хектор

12.03.2018 10:57

Не знају висе ста це па тако лупају.Голема је хистерија и мрзња од стране домацих издајника.Кидисали на рс да је унитаризују и да испостују вјековну вољу и намјеру муслимана.Јадна нам мајка.Добро Мурат казе Бајазиту у бирби против Срба искљуциво се ослањај на Србе.Ста се десило Александри да се после погрома њене породице и страдања у протеклом рату окрене поротив Срба и српског народа.Замислите које су то силе кад ударис против фамилије и нације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.03.2018 11:21

Па будало рс је унитаризована, толико је зентрализована....,али ти то не капирас. Па све је у Додигивим рукама.

Name

Вук

12.03.2018 11:33

Ти написа свашта , од тог само истина да је александрина породица страдала у рату , ово остало о издаји прикачи себи и својој породици , па пола вас још није из иностранства вратило се назад.Промјени име .Чуј Хектор , а кукавица то не штима

Name

коле

12.03.2018 11:44

Хекторе,свака ти је ка Његосева..оте ми "ријец" из уста...

Name

Ре

12.03.2018 12:25

Није се она окренула против срба него против српског шљама којем и ти припадаш , знаш шта ти криминалци око тебе и ти нисте достојни ничега српског.

Name

Ре

12.03.2018 12:31

Колико разреда школе имаш?

Name

Ин

12.03.2018 23:19

Хекторе то сто си неписмен могао би уцити описменити се али ти си и глуп па ти нема помоци . Додик није Република Српска оње један цовјек психицки нестабилан који је умислио да је РС и да ко го се неслазе са њим неподрзава га у пљацки народа тај је против РС. А права истина Хекторе смо ми сви народ РС . Милеје умислио и да је главни баја а оно опет народ. Народ је главнибаја то це му народ показати у октобру. И врапци на грани знају да је Миле ставио мете на цело људима из опозиције

Name

Није него

12.03.2018 11:00

Ботови владајуће олигархије су се пробудили из зимског сна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

12.03.2018 11:03

Тајно писала,а сада јавно објавила?Шта ће бити када се избори приближе,а тек после избора.Вероватно ће све демантовати као и други политичари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудаци

12.03.2018 11:12

Писмо је израз страха и немоћи,а знајући за кабадахиско вођење власти од стране Чаушескуа вјерујем у истинитост и фактицко стање.Понекад ме разочарају ботовски коментари који показују сву незрелост становниатва,а та незрелост доводи до узурпације институција система,до завађања народа,до третирања РСа к'о приватне имовине у којој је до краја устабиљен култ лицности,култ једноумља и манипулације свим,свачим и свима.Сво ово политичарење и силовање вецине народа једанпут ће доћи на наплату,а раћун це се испоставити свима.Доћи ће и ови у Федерацији памети,па РС неце имати кога пљачкати,нече бити становниатва,а ктедите треба враћати.Додик и његови побјећи ће у Русију,а крезупци и остала сиротиња продават ће арапима и другим своја имања да би преживјели.Одох продужит ваљаност пасоша,односно путовнице пошто кидам на запад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

струмф

12.03.2018 11:21

Браво за Александру! Да нам је више оваквих указивања на пропусте властодржаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

12.03.2018 11:22

Није Ћеранић сам као појединац пласирао причу о ликвидацији опозиције, него је иза њега стао РТРС више пута рецилирајући ту причу што значи да је дошла из кухиње СНСД-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

гарфилд

12.03.2018 11:22

Александра даје примјер како треба да фунционисе правна држава!!! Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

струмф

12.03.2018 11:23

Треба нам више храбрих људи као што је Александра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

12.03.2018 11:25

Ништа није случајно режим је изгубио сваки компас и ништа ме не би чудило од њих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

12.03.2018 11:26

Ма коме си ти битна да тебе неко несто...А видим неко пита јел удата,па људи коме?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Славко

12.03.2018 14:30

Славко! Очи моје. Узми наочаре, требају ти. Није што сам СДС-овац од оснивања, ал заиста се Александра и Жељана не могу поредити овоземаљским мјерама. Нити по љепоти, нити по елоквентности, нити по било чему. По патриотизму поготово. Александрина мајка је прошла Сарајевску ратну голготу. Мушки дио фамилије прилично пострадао, а било би интересантно поређења ради да неко ко зна истину опише ратни пут Жељанине фамилије по мајци (други свјетски рат и овај отаџбински) па да и то некима служи као показатељ нечега много битнијег него што се у врху снсд-а мисли. Овај Александрин потез имајући у виду да људска глава почиње на тржишту да вриједи као главица купуса, је ипак одлика чојства и витештва. Само се ти Славкане држи Миле и његова силе, па ћеш врло брзо сам себи рећи "е гдје ми је била памет ова", а нама као народу због бачених свих ових година се лако може десити да једног дана кад се сјетимо да се ударимо по челу, а оно чела нема.

Name

Ја

12.03.2018 17:02

А пријатељу мој паметни ја нисам ни у једној странци чак и не живим доле али видим једну реалност и незнам како то народ не види. сдс снсд пдп днс све су то иста г... и пандуревицка и додик .....народ је луд. странца да влада

Name

Јован

12.03.2018 11:26

Браво Александра, доста је Додиковог лоповлука и продаје српског народа. Он јос увијек призељкује оне тенкове СФОР- а на којима је досао на власт. Немојте му Александра ви и СДС то висе никад дозволити. Да би ми зивјели у насој Српској коју волико као и ви, резим мора пасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

14.03.2018 22:58

За ја. ти са стране боље видис стање од нас који зивимо под Додиковом цизмом ти си вани бар тако казес онда немој гласати ако нам зелите добо јер ви додјете гласате за снсд и Додика Или посаљете гласове а ми овдје трпимо ову пљацку

Name

Градјанин РС

12.03.2018 11:29

Од овог резима могуце је све,њих није могуце уразумити јер је рјец о скупу људи који су спремни на све да би сакрили свој криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Летак

12.03.2018 11:30

Мицо је дао посао Стевану Гарицевом сину. Ста сте ви уцинили за васег цлана?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није ми јасно

12.03.2018 11:34

Занима ме како ли су оволико ОГЛАВ-а навукли на оци овим црвеним ботовима, па мисле да је тацно да је Свети Сава убијен, Пукни зоро уклесано на Кајмакцелану, аеродром у Требињу постоји..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

12.03.2018 11:43

Ма ти си ослепијо скроз од када је твој сдс народ отјерао са власти а има вец пуно година.Ако будес цекао њих да се врате поново на власт остацес слеп до краја зивота.

Name

Серб

12.03.2018 11:36

Много сте јадни црвени мундири .И сносите одховорнос за овакво стање у Републици ,ал Божија је најстарија не би вам бијо у кожи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

12.03.2018 11:45

Доктору,мјењати терапију.

Name

лилy

12.03.2018 11:47

Боте,курс описмењавања за тебе..бесплатно..

Name

Марко Ивић

12.03.2018 12:02

Силна жеђ за влашћу је испаметила врхушку СНСД-а и не сумњам да би били најсретнији на свијету када би како могли потпуно уништити опозицију, а из тога се не искључује и физички

Name

Ре Марко

12.03.2018 13:12

Демагог..јел ти није јасно да сви под сљиву мозете стати

Name

Ре ПЕ

12.03.2018 11:52

Али то га МОЗДА тешко и годинама муци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пе Харе

12.03.2018 11:54

Тако је доле националистицке СДА и СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Мироица

12.03.2018 12:03

Ликвидације увијек били у служби режима. Сјетимо се само случаја гарић у коме је убица признао да је убио, да је луд и након 6 мјесеци "лијечења" вратили му и пиштељ и метке који су остали у пиштољу. А случај Вукелић? Шта с тим бијаше?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Или

12.03.2018 12:22

Сличаја југовић, случаја Кнежевиж, случаја Марковић. Много је било сличних случајева-злочина који се никада неће открити јер иза њих стоји политика, ондашња или садашња, све је једно. Људи су убијени због истине која некоме није одговарала.

Name

Дарко

12.03.2018 12:04

Милорад Додик је, као прави предсједник свих градјана, давно направио Црну књигу свих оних који не мисле као он. Ако га народ не заустави, они сви у ред па кад нас Баја прозове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

12.03.2018 12:05

Понашање садашње власти је школски пријмјер како настаје један тоталитарни режим. Основно средство за то је сијање страха и мржње које РТРС ради по узору на Гебелса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

12.03.2018 12:14

Зашто тајно, па она није удата?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Достојанство???

12.03.2018 12:29

Ботови, имате ли мозга имало или за сендвич и 20 КМ радите све? Бандо црвена

ОДГОВОРИТЕ
Name

сдс бот

12.03.2018 13:12

Зар код њих дају 20? Зашто нама 10?

Name

ахаха

12.03.2018 13:48

Биће праааавих сендвича за гарфилда и остале цртане јунаке, ал кад СДС дође на власт. Ахахаха, јбт, поново прочитах и скужих да сам одвалио жесток штос!

Name

Поп

12.03.2018 12:30

Свако ко није у договору са резимом је у опасности. пуна подрска александри из крајине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

12.03.2018 12:34

Је ли знао мектић за писмо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.03.2018 12:53

Знао је, како да не .Осмица га је обавјестио док писмо још није било написано

Name

Аааа

12.03.2018 12:59

Мора прво прогурати кроз гугл, послије тога слиједи ванредна конференција за штампу.

Name

Ин

12.03.2018 23:21

XНXX небрини ти зна Мектиц све зна и ко си ти сто писес овакве коментаре јаднице јадни

Name

Аааа

13.03.2018 13:02

Што нас плашиш @Ин јбт, сад више нећемо смјети бекнути против Мекте који је најбољи, и најспособнији,и најпаметнији,и најљепши и... Ал' кад би се зајебавали.

Name

Аааа

12.03.2018 12:55

Значи све што је причала јавно, Александра је пресавила табак и онда послала тајно. Прилично оригинална идеја, да није послала тајно писмо Васковић би се морао злопатити са тим њеним јавним ескападама јер је до њих, зато што нису тајне, доста теже доћи. Да ми је знати коме падају на памет ови генијални трикови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улог

12.03.2018 13:07

Свака цаст Александри. Ал узалуд је писати ким јонг илу

ОДГОВОРИТЕ
Name

заза

12.03.2018 13:09

ПОДРСКА ПАНДУРЕВИЦКИ. МИ БОРЦИ ИСТОЦНОГ ДИЈЕЛА ЦЕМО ДА ЗАСТИТИМО ТЕБЕ И НАРОД.МИ НИСМО БЈЕЗАЛИ КАО У БАЊАЛУЦИ КАДА СУ ИМ УСТАСЕ ДОСЛЕ НА 100КИЛОМЕТАРА.НАРОДЕ ИСТОЦНОГ ДИЈЕЛА ПРОБУДИТЕ СЕ ДА СЕ ЗАСТИТИМО ОД БАНДЕ ИЗ БАЊАЛУКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ 2

12.03.2018 15:00

Будало не дијели народ нису ни у Бањалуци сви бјежали!

Name

Јок нису

13.03.2018 22:23

Бјезали сте. Сваки пут кад пијем кафу у Бања Луци, прицају ми како су паковали ствари да оду из БЛ тамо 1995. Немојте да нас лазете. Нису само бјезали хрвати и њихове улизице које су оцекивале пад Бања Луке.

Name

За Зазу

14.03.2018 19:17

Бањалуцани су гњидо исли редовно на исток, дс припомогну. Ви никада нисте били на западу. Уопсте поредјење Вас И И крајиског корпуса је као поредјење Спартанаца И Сиптара.

Name

Ратник

12.03.2018 13:12

Људи ајмо дизат револуцију против ртрс, видис ста раде. Измисле вијест и пустају у јавност. Гледам како каљају вукановоцевог стрица који је монах. Само из разлога сто их Вукановиц офира истинама које износи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

12.03.2018 13:42

Ко те је то слагао лепи, Григорије је био монах, стрико се само монашки затворио у наслијеђени стан, нема он везе с монаштвом. И да, јеси ли пред РТРС или вичеш 'јуриш' са сећије?

Name

Ин

12.03.2018 23:12

За ратника ја сам за

Name

да

13.03.2018 22:24

Слазем се.

Name

Вук

12.03.2018 13:21

Па ово сто писе цирилицом то није цирилица пола слова нема смисла

ОДГОВОРИТЕ
Name

мико

12.03.2018 14:05

Е моја опозицијо,радујете се октобру а заледице вас резултат избора,и нецете главу подици од срамоте кад цујете која је разлика позиција-опозиција.будите сигурни у зесток пораз..

Name

Петровић.В.

12.03.2018 14:04

И у осталим локалним заједницама ситуација није нимало боља, односно потпуно је идентична као у свим гдје је СНСД на власти. У Вишеграду начелник Ђуревић и предсједник ОО СНСД Петровић се мијешају у пословну политику локалних предузећа гдје врше отпуштање и примање себи подобних, па чак што је најстрашније улазе у приватни живот одборника, и појединих грађана оптужујући их за нешто ''рекла казала'' . Надамо се да ће грађани РС у октобру препознати сав непотизам и примитивизам и казнити владајуће на изборима. Ако се то не деси онда није до њих него је до грађана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТО

12.03.2018 14:14

Не лупетај Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПреЦедник

13.03.2018 22:25

То реци преседнику кад поцне прицати како се овдје зиви, како се људи врацају, како цемо имати аеродром, како је он некоме несто рекао да не смије а нигдје нема зивих свједока, како це се он супроставити некоме а није смио да писне кад је добио санкције од Америке, како се он борио за РС а тразио да се хапсе цланови СДС. Њему ти сине реци.

Name

Илија

12.03.2018 14:42

Доле свака врста диктаторског понашања и једноумља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

12.03.2018 17:12

Не подрзавам ни једне ни друге јер у Републици Српској тренутно нема достојног и способног политицара да би преузео власт.Али такодје стоји и то да је СНСД преузео и довео на власт све саме криминалце и олосе како у мом Калиновику тако и у вецини мјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дилер

12.03.2018 17:58

Власт је попут опијума. Они су сви навуцени и спремни на све. То мозе да објасни ово понасање СНСД према другима. Подрска Александри П.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

12.03.2018 18:12

Срам те било Додик!! Тако покварено униставати своје неистомисљенике, гдје ти је образ И демократија, свако има право на своје мисљење па требамо се договарати, не ломити никоме ледја!!!!! То је особина пресједника, засто узивас , јели за то си добио гласове???????? Срамно, Бојис ли се Бога??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мекетало

12.03.2018 18:34

Да је Мектић ово писао вјеровао бих да је истина. Наравно након два дана би све демантовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

12.03.2018 20:21

Ниси ти за заљење....сила јада убило појединце и од тебе и твоје агресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дом

12.03.2018 22:43

Е моја александра,сто то цудовисте називас господином.није ти он ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

12.03.2018 22:51

Јеботе,па ови црвени кмери висе гледају бнтв. ,него гебелсову ртрс.а и васковицев блог цитају трипут дневно. Мрс багро на ртрс ке па тамо коментарисите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

12.03.2018 22:53

Види види колико снсд-еоваца на БН порталу бице да баја добо плаца по коментру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жене СДС Челинац

13.03.2018 09:37

Џаба ти писање и труд Александра. Не разумије те. Баш као и ти што 2015 године ниси разумјела своје страначке колегинице у Челинцу. Оне су тадс истјеране из странке али нису хтјеле за разлику од твојих колега из парламента БиХ да иду у неку другу. Наравно то никог не интересује. Данас се досљедност и морал не цијени. Ето и на крају да ти кажемо да она којој си ти дала подршку и чије су ваше слике препуне на њеном фб профилу је такође отишла у ДНС. Љиља Тривић да не мислиш о коме је ријеч. ПС оне избачене из 2015 се и даље надају неком бољем времену и за њих и за СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

том

13.03.2018 14:16

Поздрав за господје из Целинца. Вријеме постенијег, праведнијег и бољег СДСаје стигло, на целу са насим предсједником и предсједницким кандидатом Вукотом Говедарицом. Хвала вам сто и на овакав нацин прузате подрску предсједнику Говедарици, те преко васих странацких структура тразите састанак са предсједником Говедарицом да се неправда о којој писете исправи и да у наредном периоду сто организованији кренемо у боље сутра.

Name

борац

13.03.2018 09:37

Обрацун мафија на рацун народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

14.03.2018 23:15

За даме из Целинца . то да је Љиља Тривиц отисла у днс истину зборите. Али лазете да је иједна зена избацена из сдс јесу неке даме изасле из сдс и брзином свјетлости отисле у уједињену српску из лицних интереса. ја сам сведокиња свега тога зато нелазите цитаоце бн портала урадиле сте исто сто и љиља само сте ви са Стевандицем дакле ниста боље од љиље. сто нисте остале и бориле се . битан вам је само лицни интерес. и нисте ви никаква подрска Говедарици.

Name

Борац један

15.03.2018 10:06

Знаш ти добро да су оне избачене а не отишле. Друго је како је то вама презентовао ваш шеф познат по сарадњи са Крчумом који је отишао у СНСД, Огњеном Тадићм, Ђорђом Крчмаром итд. Исто тако тачно је да су неки појединци отишли у Уједињену. Али најтачније је, да они најбитнији који су у много већем броју нису нигдје отишли јер једноставно имају образ. Не смета ти то ваљда.

Name

нн

13.03.2018 19:05

Стојане ТИСИ КРЕТЕНЦИНА ГЛУПА! Погледај мало ко себе разговарај мало процита несто. Ако ти ниста не помазе имај обзира( стоји она дасте ви самољубиви и волите само себе а висе свога ВОЗДА) даје ријец а ДАМИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револуција

14.03.2018 07:04

Нема смјене без револуције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.03.2018 07:55

Ни правде без револуционарне правде, такође.

Name

израелац

14.03.2018 21:28

И ста је он рекао на то ? јел одговорио да га боли дупе .... ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Двојац

15.03.2018 06:50

Двије јавне личности које у потпуности подржавам су Александра и новинар Васковиц. Због храбрости, оамети, одлучности. Што их више блате, мени су дражи. Александра је просто један живи изузетак међу политицарима, а уз то и жена, која зна тако фино да се изрази , а уз то изузетно шармантна. Написа жена писмо, а нигдје греску не направи. То је за многе немогуће и зато пјене. Сваки пут кад је видим у парламенту, буде ми драго од њене појаве и осјетим понос, за разлику од свих других политичара. Као лијепа жена, изложена је разним поганим причама од стране супротне стране али ми знамо "да се за добрим коњем диже прашина." Има нас доста који смо изложени таквим притисцима у нашим срединама зато што се не уклапамо у оно што се ради: на мјестима функционера и директора су масовно људи без дана радног стажа, без положеног јавног испита и приправницког, без знања(углавном лоши ђаци), са купљеним дипломама, канцеларије броје по 10 столица, нико не зна ста треба да ради, нарушени критерији приликом запосљавања, обесмишљен конкурс....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполитицан

15.03.2018 07:16

Све бих ти повјеровао да ниси политицарка, и да ниси у СДС-у, нема разлике измедју вас њега и било које странке. Ако це нас сјасити Курта да нас узјаси неколико вас Мурти, нека хвала. Мозда је он сам мање зло него ви из такозване опозиције заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Челинац поново

15.03.2018 10:17

Е мој борац заиста ниси упућен. Па у Челинцу су избачени сви који су имало ваљали. Странка је остала сама без оснивача и чине ју људи који су промијенили више партија. А да си упућен знао би да су оснивачи искључени, те да су се жалили главном одбору али је Тадић и то одрадио. ПС: кад је СДС у Челинцу задњи пут побиједио. Кад су га водили људи који су избачени а 2016 успјели сте пасти на треће мјесто иза ДНС. То никад није прије било. Туго моја....

ОДГОВОРИТЕ