Жесток "рез" Шарапове!

Лепа руска тенисерка после елиминације на старту Индијан Велса одлучила је да направи крупан корак који ће утицати на њену каријеру.

Тенис 11.03.2018 | 20:30
Жесток "рез" Шарапове!
Рускиња Марија Шарапова окончала је сарадњу са дугогодишњим тренером Свеном Греневелдом. Она је решила да се растану после четири године рада, након што је елиминисана у првом колу турнира у Индијан Велсу. 

"Након четири успешне и изазовне године сарадње, желела бих да захвалим Свену на невероватној лојалности, радној етици и, што је најважније, на пријатељству које ће и даље трајати", написала је Шарапова на свом сајту.

Шарапова, тренутно 41. тенисерка на WТА листи, одмах после пораза од Наоми Осаке на старту турнира који је освајала два пута у каријери, решила је да направи крупан „рез“.

Греневелд је започео сарадњу са Шараповом 2014. године и помогао јој да освоји Ролан Гарос. Холанђанин је остао уз њу и када је због коришћења недозвољене сусптанце била суспендована 15 месеци.

Ипак, ове године Шарапова је забележила само пет победа што није задовољавајући  резултат.

Свен Греневелд је током каријере радио и са Моником Селеш, Аранчом Санчез Викарио, Мери Пирс, Аном Ивановић и Каролином Вознијацки, али и Британцем Грегом Руседским.

"Марија је један од највећих професионалаца са којима сам радио, изузетно посвећена свом послу и за њу имам дубоко поштовање као особу и тенисерку", поручио је Греневелд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар