Власт вршила притисак на Бојића

Борислав Бојић се жалио да његова породица трпи притиске од актуелне власти Републике Српске прије него што је напустио СДС, изјавила је вечерас у емисији ''Пулс'' потпредсједница СДС-а и шеф Клуба посланика ове странке у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Александра Пандуревић.

Република Српска 08.03.2018 | 22:00
Власт вршила притисак на Бојића
У врху СДС-а није било познато да ће Борислав Бојић напустити странку, тврди потпредсједник СДС-а Александра Пандуревић. Она је навела да се Бојић дуго жалио да има проблеме у Општинском одбору у Приједору, али то нису ствари због којих би неко напустио странку. Истовремено, Пандуревићева наводи да се Бојић жалио и на притиске из политичког врха Српске.

“Жалио се Младену Босићу и мени, али не први пут да његов брате не може да добије никакве послове у Српској, да је принуђен да ради у ФБиХ, да не може да прође на тендерима и да трпи посљедице због њега, да је прогоњен од ове власти зато што је Боро Бојић то што јесте – један од симбола СДС-а”, рекла је Пандуревићева.

СДС се, за то вријеме суочава са оптужбама предсједника Српске Милорада Додика да се ради о странци која није патриотска.

„То је подјела коју Додик прави посљедње четири године. Ја не видим да већег босанца има од њега. Треба се само сјетити шта је све причао. Сигурна сам да је склон томе да направи трансформацију да постане већи босанац од Бакира Изетбеговића. Ми у СДС немамо никакву кризу идентитета. Ми се за разлику од Додика нисмо научили крстити са 40 година, већ смо сви крштени са 40 дана. Никада нисмо били комунисти и реформисти. Он је тај који се још увијек тражи.“

А док се политичари дијеле на патриоте и издајнике, Србе и Босанце, грађани живе све теже.

“Премијерка каже да су порасле плате, али није рекла колико су трошкови живота порасли. На РТРС не можете да видите снимке испред конзулата Словеније у Бањалуци. Ко ће нас сутра лијечити када нам сви љекари оду? Зашто немамо цитостатика? Зашто су нам уништена сва јавна предузећа? То су одговори које Милорад Додик треба да да”, рекла је Пандуревићева.

Таквим темпом Републици Српској се не пише добро, јасна је потпредсједница СДС-а и шефица Клуба посланика ове стране у ПД ПС БиХ.



БН телевизија

Коментари / 109

Оставите коментар
Name

црис

08.03.2018 21:05

Уступи му компензацију па ће се вратити,знамо сви која је најскупља ствар у овој години.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татјана

08.03.2018 23:28

СДС је бренд.Тај бренд не може уништити било чији одлазак, а посебно не одлазак Бојића. Нисам у ниједној странци, па ни у СДС. Од доласка Вукоте на чело странке СДС се диже и у Крајини и у читавој Републици Српској. Одлазак и провјетравање странке су врло битан фактор да се СДС поврати на мјесто које му припада. Кандитута Вукоте, као предсједника странке,додатно ће подићи партију, јер се ради о лидеру који је на вријеме почео чистити своју кућу.Вукотина харизма, постење, лидерство највише смета владајућим, те су свјесни да је Вукота врло озбиљан кандидат. Вукота нема чаробни штапић да се ријеши још једног мањег броја "лоших момака" у странци, али ће и њих ставити под контролу. На СДС и Вукоту це бити још напада, али ни ти напади неће моћи уништити вољу народа да промјени овај режим. Народ треба само у што већем броју да изађје на изборе и да не дозволи да буде купљен као и ови "лоши момци", само за од 20 до 200 КМ. У том случају Додик губи изборе и Вукота побједјује. Вукота не смије дозволити, а то и народ мора препознати, да га "бусе" неки његови "лоши" момци. Те локалне организације мора појацати "троструким" контролним механизмима. Мора ојачати Бања Луку, на начин да сваки регистровани члан у наредних два-три мјесеца мора увести у партију нове чланове. ИТД.....У сваком случају избори ће бити дилема измедју: корупције/покусаја борбе против корупције, људи који су све унистили(остао гивикт једино)/људи који воде рацуна о битним стварима, папака/непапака.....итд.....односно измедју безличног,непостојецег,оданог власти кандидата СНСД-а или ВУКОТЕ

Name

XXЛ

08.03.2018 23:41

СРЕЦАН ТИ РОЂЕНДАН ПРЕДСЈЕДНИЧЕ, СА ЖЕЉОМ ДА ОСТАНЕС ТАКАВ КАКАВ СИ И КАД ПОСТАНЕС ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ! ЧЕСТИТ, ПОШТЕН, УВИЂАЈАН, ЛИЈЕП, НЕКОРУМПИРАН....

Name

ТОРРО

09.03.2018 00:01

БОЖЕ КОЈИ ПРОМАШЕН КОМЕНТАР ГОСПОЂЕ ПАНДУРЕВИЋ.... БОЈИЋ ЈЕ ЕТО МОБИНГОВАН И ПОД ПРИТИСКОМ НАПУСТИО СДС. НИСАМ ЗНАО ДА ЈЕ ОНА И АДВОКАТ ТОГ ЗЕВЗЕКА ОД ПОЛИТИЧАРА ЗВАНОГ БОЈИЋ..... И ЗАШТО ТО ОН НИЈЕ ПРВИ ЈАВНО РЕКАО ??? КОМЕ СЕ ПРАВДА И КОГА БРАНИ ОВА ГОСПОЂА КОЈА ЈЕ ЈЕДНА ОД ШЕФОВА У СДС-у.... ОНА ЈЕ ВЕЋ ОСАМ ГОДИНА У ПАРЛАМЕНТУ БИХ... И ШТА ЈЕ РЕЗУЛТАТ ЊЕНОГ РАДА. ГДЈЕ ГОСПОЂО ПАНДУРЕВИЋ ПОЛИТИЧКИ ПРОГРАМ СДС-А: ЗА ЗАПОСЉАВАЊЕ, ПРИВРЕДУ, ВРАЋАЊЕ ДУГОВА, БОЉИ ЖИВОТ И ЗАУСТАВЉАЊЕ ИСЕЉАВАЊА... ЗА ЗДРАВСТВО, ШКОЛСТВО, БЕЗБЈЕДНОСТ НАШЕГ НАРОДА ЗБОГ СУКОБА НАТО И РУСА НА ОВОМ ПРОСТОРУ..... ВИДИТЕ ЛИ ВИ СТА СЕ ДЕШАВА. НАЈВЕЋА СМО ОПОЗИЦИОНА ПАРТИЈА. ЗНАМ ДА НЕМАТЕ ОДГОВОРА - Е ЗАТО ЋЕ СДС КРАЈИНЕ МОРАТИ УСКОРО ПРЕУЗЕТИ ОЗБИЉНЕ ОДГОВОРНОСТИ У СДС-у, ЈЕР ЈЕ ОЧИТО ДА НАМ ТРЕБА СВЈЕТЛО НА КРАЈУ ТУНЕЛА...

Name

Ре ТАТЈАНА

09.03.2018 00:09

Одличан коментар и једно врло реално сагледавање ситуације у СДС-у. И добро је да је овај сам отишао да га не избацују. Његовим одласком СДС постаје чистија и честитија странка. Још треба се ријеши л

Name

ВРС

09.03.2018 06:07

Зена нема разлога да износи несто сто није цула од госп Бојица ,којег изузетно цијеним због његовог уцесца у отадзбинск рату. Али знајуци да он није "кукавица" да он ни због кога неби напустио странку !!! И нека је њему сретно у даљем зивоту, сви су они пролазни СДС је вијецан, кога нема без њега се мозе ,сто би нас народ рекао!!! Одласком сви људи који су напустили СДС показива колико је СДС демократса странка , и да има свако право отици из странке, а не као неки формирати црне књиге ,и обрацунавати се са свим онима који су направили било какву стету тој странци... е ту се види диктатура и "ЛИДРСТВО", бице само како ја казем, али кад изгубе сад ове изборе видјет це се ста це остати од те странке, ни двије тракторске приколице гласаца, а са толико су и досли на политицку сцену РС, ту реценицу сам запамтио кад је Калиниц(садасњи савјетник МД) као пресиједник НСРС рекао томе истом коме је сада савијетник. РС је вијецна сви су они пролазни, диктатура, резим је увијек кратко трајао, и Милосевиц је мислио никад неце отици са власти, па додје и так дан, а тако це и овим насима доци кад тад, али због омладине и РС би било боље сто прије, да небуде касно!!!

Name

ЖИКА Ж

09.03.2018 06:09

ЈЕДНОМ ПАПАК ВАЗДА ПАПАК!

Name

Гојко

09.03.2018 07:37

Ма све је супер, странка се појачава, аха, а Татјана је острашћени члана сдс а, која не види даље од носа.

Name

Хахахаххахахаха

09.03.2018 08:00

Цуј Татјане нисам ни у једној странци па ни у сдс хаха па довљно је написати нисам ни у једној странци . Сад сви знамо у којој си странци.

Name

За Татјану

09.03.2018 08:16

Апсолутно се слажем са Татјаном. СДС није само бренд, СДС је историја, СДС је идеја. Многи су пролазили кроз СДС, предсједници и чланство се мијењало, али СДС је остао оно што је вазда и био. Од странке чија је политика нагнала стварање наше отаџбине, до данас модерне, европске странке десног центра, странке која има највећи демократски капацитет у читавој држави. И потпуно разумијем тај став, јер из претходног написаног слиједи и љубав према СДС-у . Не спормим да у СДС-у постоје интересне групе и мање часни људи,али све остале политичке странке мимо СДС-а су само и искључиво само интересне групе. СДС има душу, и зато и опстаје, и зато се воли.

Name

ре за Гојка

09.03.2018 14:47

Гојко, Гојко, гдје ти зивис? Јеси ли бар цуо за Алумину, за Балкан банку, за аеродром Требиње, за наплатне куцицеу Трну, за Термоелектрану Угљевик, за топлану у Бањој Луци, за фабрику сецера у Бијељини, за цијену километра ауто пута, за сyање на Јахорини, за ситуацију у Висеграду......Ниси Гојко.

Name

Влада

09.03.2018 15:18

А ста Бојиц јутрос ради у Влади РС? Својим га оцима видјох како цека лифт у згради.

Name

Право и правда

09.03.2018 16:01

Молим да ми неко објасни због цега је Младен Бодиц искљуцио Драгана Калиница из СДС

Name

Руза

09.03.2018 17:40

Ова прича о брату је смијесхна.Многи симпатизери и гласачи СДС не могу добити ни посао хигијеницхара.Али не одустају вец су истррајни у својим опредјељењима.

Name

ре црис

09.03.2018 20:53

Не спомињи компензацију и дотична је са компензационе.И њу ако не ставе на компензациону ана ће отићи.

Name

гоја

09.03.2018 20:55

Пет мандата је имао Бојић,замислите безобразлука,све то му је пмогућио СДС али и многим другима(а који и сада ведре у странци)и све је то пропаст странке.

Name

сдс

10.03.2018 11:44

Сдс је дуго времена био тј његови општински одбори су дуго времена били приватна својина појединаца.Из тога сада произилазе овакве ствари,нисам више главни и једини незамјењиви кандидат и љут сам.Већ виђено,репризе се настављају.

Name

бренд

10.03.2018 11:46

Јесмо бренд али од бренда се добија 15 % а за побједу треба 35%.Док је Пандуревићке,Мектића и сличних нема побједе....

Name

Приједор

10.03.2018 20:30

Његов брат је неписмени сељак са 135кила.

Name

Вупер

08.03.2018 21:08

Нема висе муљања, треба нова ситуација

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Шта

08.03.2018 21:09

Мислиш колико је увријеђених у СДС-у због тебе? Бојић није изузетак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

08.03.2018 21:31

Ова зене себе не види, све око себе вриједја.

Name

Ре

09.03.2018 12:52

Ма боли је уво њој добро а дал' це онима које искористи бити овако или онако то је невазно јер парола искористи и сутни је њена водиља...патриота са енормним примањима и нултим резултатима и отровом који сије е моја тето превисоко ти мисљење тј его али и ти цес се једном истросити па цес видјети как је то диван осјецај сутирања и оналовазавања..него док си и кад си вец ту гдје јеси ај мало ста и ради сем сто прицас..сретан ти празник од нас неостварених...

Name

дисидент

09.03.2018 13:31

Каква ароганција , без покрица. Јадница, па она је за тузиластво, каква убиства, ста она прица, контролисе ли неко њене изјаве?

Name

Серб

08.03.2018 21:09

Па при крају се сјетијо да не може носит одговорност.Враћају мандат Бруно .колико си лове згрно на мандате.Па би још само теби а млади идите вани.Јадан ли си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

село буснови

10.03.2018 08:46

Откуд бојићу имовина?Прије рата није имо за карту до града откуд његовом брату фирма?Ватрогасац месар и шлосер неписмене сељечине заглупљују сиротињу профитер у рату купио диплому похапсити гадове бојиће.

Name

СДС од 92

08.03.2018 21:14

Бојић је издржао и горе и теже. Боље би било да није отишао. У праву је да се странка у Крајини не види, али за много шта су криви и крајишки одбори (поготово Бања Лука). Али вријеме је да људи попут Пандуревићке и Бабаља напусте Странку, а не са суде Бојићу. Да се реорганизује Странка и пусте нови људи напријед. Мало да размислимо зашто је тако како је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

09.03.2018 05:09

Пандуровићка и Бабаљ су будућност сдса.

Name

СДС од 92

09.03.2018 08:20

Они су садашњост и разлог зашто, ако нешто не промијенимо, нећемо имати будућности.

Name

Приједор- Центар

08.03.2018 21:17

Нек сте се ријешили ватрогасца и профитера бојића!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дудо

09.03.2018 16:14

Хоце ли то СНСД бити богатији за јос једног папка?

Name

МИЛАН

08.03.2018 21:18

Немам никаквог интереса да полемисем са Гђицом Пандуревиц,али за тако зрелог политицара какав је госп.Бојиц,не вјерујем да је он био под притиском владајуце структуре!Због цега бас он,па он је мудар и паметан политицар и не треба одговорност и слабост странке којој је он припадао приписивати увек онима који су на власти.Треба се суоцити са цињеницом да несто не стима у СДС-у Да богдо нисам у праву,али то је близу истини.Није Бојиц једини у последњу годину дана да се одлуцио да напусти редове бивсе странке.Изгледа да имају у СДС велики проблем.Боље би било да се окрену сада себи и консолидују странку,него да тразе кривце на другој страни!То им се мозе одбити о главу и само могу дубље тонути...јер ово је вец неколико угледних цланова да одлазе из странке.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

08.03.2018 22:05

Ратовао сам за, бранио свој народ и знао сам тада само за СДС. Гдје су биле друге странке? Члан сам СДС, од 1991.год. и остајем даље. Рањаван сам, незапослен сам. По чему је то Бојић заслужнији од мене и многих рањаваних бораца? Био је у команди а не у рову. Из странке су отишли стари и купљени. Нека су отишли Калинић, Вучуревић, Крајишник, Бијелић, Ћургуз, Стевандић, Крчмар,Дуњић, Бојић. Завлаче се под Додиково крило, зарад личних интереса. Јасно, он им испуњава жеље. Брига њих за народом. Павић још није истакао свог кандидата за предсједника. Чека Бојића. Он синоћ изјави, да се опредјељује, за патриотски блок. Лагао је годинама. Срам га било. Обогатио се и није му довољно.Као, трпи притиске од власти, па јадник, то уради од страха. Фуј!

Name

Бијељина

08.03.2018 21:19

Надам се побједи СДС-а, због нас, због дјеце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

08.03.2018 21:29

Хаха

Name

За Раде

08.03.2018 21:39

Ха ха за ово:Од атеисте,до реформисте,"Ронхила блуе",па преко "дашка вјетра" до "Патриотске лиге" заиста је трновит пут.

Name

Славко

08.03.2018 21:46

Ста прицас ти,ције дјеце?

Name

Славко

08.03.2018 21:56

Оце остати ико да угаси свјетло?

Name

Раде

08.03.2018 21:58

Пакујте кофере миле долази.

Name

РЕ БЈЕЉИНА

09.03.2018 07:03

ФИНО ЈЕ НАДАТИ СЕ АЛИ ЗБОГ СВОЈЕ ДЈЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ СДС ИДЕ У АРХИВУ..

Name

Реално

09.03.2018 07:22

Миле велики босанац а ста си мислила друго знаци ти незнас ко си мозда из мјесовитог брака такви на изборима сумњам да це проци.

Name

за РЕ БЈЕЉИНА

09.03.2018 07:49

Мислиш због оне дјеце и омладине која стоје пред конзулатом Словеније, е несрећо једна.

Name

Ре Биљељина

11.03.2018 18:56

Ако би СДС и побиједио ништа се не би промијенило. Запослио би у Влади и институцијама РС своје људе, СНСД-овце не би дирао, ништа не би дирао, нити би могао ишта промијенити осим што би врх странке профитирао. Што се тиче наше дјеце свугдје ће им боље бити него у Републици Српској. А ако остану проклињаће их њихова дјеца што нису отишли вани као и други нормалан свијет. Овдје остају стари, немоћни, болесни и буџетлије. Неће имати ко ни да ради за ове лопове.

Name

Ин

08.03.2018 21:27

Надати се побједи сдс инаце сви цемо морати исељавати се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахах

08.03.2018 21:31

Хаххахај е ово је хит године

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

08.03.2018 21:36

Прво да господји Пандуревиц цеститам осми март.А друго да јој казем господјо Пандуревиц ви ако под хитно несредите проблеме који су оцити у странци постацете статистицка греска.Ви сте издигли ПДП сад поред вас расте НДП а ви све висе тонете.То показују све анкете.Оваквим стањем у странци само гурате проблеме под тепих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.03.2018 22:07

Значи биће 5- а странка. Ја сам их планирао на 4- о мјесто. НДП је још комби странкица

Name

Спин

09.03.2018 07:51

Које анкете, шта ти причаш, дај да видимо те акете. А како се анкете праве ако се не зна ко ће бити СНСД кандидат на изборима. То је класични спин вас ботова.

Name

ре спин

09.03.2018 08:35

Бот не бот видјецете ста це бити исете у историју.

Name

Борац 92 - 96

08.03.2018 21:39

Цудне су прице у вези бивсих , а и садасњег предсједника БОРС , сјетимо се само сминкера Цур - гуза , који је остао упамцен како глади бркове , а и његове златне наруквице , па заврси као савјетник , вјероватно савјетује како отимати од народа . Овај сценарио са Бојицем , такодје бивсим предсједникон БОРС , могао би бити слицан Цур - гузовом , а и садасњи предсједник БОРС ниста није бољи . Онда није ни цудно да смо у оваквој ситуацији , ко нас је све представљао и ко нас представља , а тек од кога оцекујемо да нам рјесава проблеме , да Хрвати рјесавају проблеме Српских бораца , па то је невјероватно !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре борац

08.03.2018 22:00

Све речено,браво.Ја са увијек тврдила да имамо јако паметних и мудрих људи али сдс неда таквима у врх странке.

Name

Славко

08.03.2018 21:40

И онда цудо сто људи одлазе из сдс-а,јел ико слусао ову ста прица и која је то мрзња према онима сто немисле као она а велика вецина је таквих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

08.03.2018 22:39

Е Славко, Славко није теби лако.

Name

Цхампс

09.03.2018 00:53

Да, а Дудек ти сири љубав...

Name

ре киза

09.03.2018 05:39

Ма ти си паметан цовјек добро казе,не мозе бити ко год да оде не ваља а толике године ваљао,а преко ноци и лопов и криминалац сад срам вас било.

Name

Славко

09.03.2018 06:25

Теби је лако.хахаха...

Name

Боте ботићу

09.03.2018 07:51

Славко боте, препозањеш се на километар.

Name

Славко

09.03.2018 08:12

Киза опусти се брзо цес ти бити прави снсд-овац.

Name

Славко

09.03.2018 08:22

Боте ботицу за тебе нема спаса остацес један од рјетких на броду.

Name

зец

08.03.2018 21:40

Зар не схватате да је прича о притиску Бојићева припрема терена да оде. Који опозициони лидер није под притиском? Па бојиц је ваљда имао веци притисак ратујуци са неппријатељем. То је безбезно правдање. Кљуц свега је сто је миле додик најавио одлазак бојица. У том грму лези зец.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.03.2018 22:03

Хаха. Додик знао а они нису.

Name

ре зец

09.03.2018 09:05

"Ха ха Додик знао а они нису" Па да ли је теби познато да кад је свезнајући Миле завршио месарски занат па отишао да студира политичке науке да је заврбован од "кос-а"? Шта мислиш гдје је научио да муњевито изврши трансформацију? Мислиш ли да је судбина несретне Јасеновачке грађе без икакве везе са Хрватском обавјештајном службом? Мислиш ли да је интервју Хрватског генерала Ројса о Додиковом пријеклу само млаћење празне сламе и без основа? Приоритетан задатак обавјештајаца је увјек био да буду добро обавијештени. Госпођа Пандуревић није синоћ ни у примисли рекла нити једну лошу ријеч о Бојићу. Господине "Па" требао би да знаш да се у демократске странке и улази и излази усправно "својим" ногама, да се режими најчешће напуштају с' ногама напријед, тога ради не очекујем да ће снсд прије октобра да напусти ико битан. Такође невјерујем да ће господин Бојић свој патриотско-политички рад наставити под окриљем Стевандића и њему сличних, јер би тиме пљунуо сам себи у лице, а колико га познајем и да ли сам овом тврдњом у праву видјет ће се ускоро.

Name

Поштено

08.03.2018 21:44

Рече Александра, прије једне паузе, да ће лако са мафијом само треба да оде Ал Паћино. То је један од мојих омиљених глумаца! Александра, нисам разумио, а мислим да имам доста школе, рекао бих превише да бих био тамо гдје сте Ви и они најпоштенији о којима сте причали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Поштено

09.03.2018 07:55

Логика ти није јача страна и самим тим џаба ти сва школа о којом се хвалиш. И не треба да будеш тамо гдје је она, ти итди са поштењачинама који имају виле по Монтекарлу, Лондону и Паризу док народ чека испред конзулата Словеније.

Name

Поштено

09.03.2018 17:02

Нема смисла! На једну обичну констатацију о Александрином незнању, а знам неке које она хвали, одмах добијам увреде. Знање нисам стекао ни у једној странци, а немам ни вилу ни викендицу, а ни кућу!!! Волим Српску!

Name

Мими

08.03.2018 21:45

Пандуревицка изгубљена тотално! Сви тврде да не знају разлог одласка БОЈИЦА а ети,ЊОЈ се залио да га власт притиска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нини

08.03.2018 23:42

Па је л' то разлог за издју цовјеку који има образа ? Оцито је прецијенила његов образ.

Name

Поштено

09.03.2018 15:20

Нема смисла! На једну обичну констатацију о Александрином незнању, а знам неке које она хвали, одмах добијам увреде. Знање нисам стекао ни у једној странци, а немам ни вилу ни викендицу, а ни кућу!!! Волим Српску!

Name

ПД

08.03.2018 21:46

Бојић ништа није учинио у бази у Приједору. Странка га је са компензационе листе увела у парламент и тако је вратио. Срам да га буде довјека. Од 98 је у парламентима и кад се десава смјена генерација у СДС напушта. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.03.2018 22:00

Такви сте ви предорчани.

Name

Ре ПА

11.03.2018 19:04

Приједорчани нису Павић и слични. Немој град поистовјећавати са политичарима. Гледај на ово са Бојићем овако. Шта мислиш да теби неко понуди 500.000 КМ за прелазак у СНСД из СДС-а? То је један трансфер као са фудбалерима. Није прешао у СДА него у владајућу странку. Плус бенефиције и брат више неће имати проблема са тендерима. Човјек је све ријешио са СДС-ом у средњим годинама живота, а сад под старост ће бити оштрица СНСД-а. Још један поен за великог Бају.

Name

Крајишник

08.03.2018 21:48

Мишљења сам док се год ова дотична госпођица мјеша у све и свашта и одлучује о битним стварима у СДС,овај садашњи СДС тоне све дубље и дубље.Она своје пипке има у свему.Па сви битни људи из крајине су вас напустили а ова особа је у већини допринијела.Можда би она ,Бабаљ и још по који требали отићи неби ли се странка опоравила до избора 2070 године.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.03.2018 21:58

Њима Крајина није ни потребна, битно је да су они шерифи у свом селу.

Name

ре Крајишник

08.03.2018 22:06

Сдс треба промијенити политику за 360 степени.мора понудити нешта другачије,мора низ воду пустити још трећину људи,нека иду Додику тамо је лијепо,тамо су паре и фирме и рекети и ратни профитери,тренутно.Има још фаца окаљаних којима не одговара да сдс буде нормална национална миротворна и писмена странка.Да ли ће вријеме ће показати или ће потонути скроз,а још имају шансе...само...

Name

Xxx

08.03.2018 23:21

Немојте мјести Бабаља са њом.

Name

број 1

09.03.2018 05:15

Доста више о крајини па снсд влада 100 година захваљујући вама.

Name

Ранко

08.03.2018 21:57

СДС-у се са све Савезом за промене смијеши једноцифрен резултат на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

08.03.2018 22:13

Најбоље да се сви предате Водји и окончамо ову агонију за коју се зна да ће главоња добити јер изгледати тако беживотно да вас је тешко гледати. Мрдните се, раскринкајте Бојића, је ли вас срамота сероње?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цица

08.03.2018 22:21

СДС СА оваквима нема будуцност није то висе СДС то је пропаст имал неки примјер Ста је то на уцинила сем сто лапрда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

08.03.2018 22:28

А све зиво им крив Додик а стварно претјерујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

09.03.2018 08:53

Ја мислим да кад би Додик отисао с власти политицари из опозиције не би знали ста да раде и прицају. Они се само њиме баве и у томе је њихов проблем.

Name

Сдс Бијељина

08.03.2018 22:46

А да није проблем у самоме СДС-у??? Или су сви други криви??

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СДС БИЈЕЉИНА

11.03.2018 19:07

Није проблем у СДС-у. Додик и Павић су пуни лове и имају са чиме плаћати папке. Купиће све и сваког само да побиједе, а да ће побиједити зна се унапријед. Имају они и друге методе на изборима и бирачким одборима тако да не видим шта је СДС крив. Иначе у животу је мало шта поштено и праведно па није чудно што је ова странка настрадала од моћне мафијашке организације.

Name

Илија

08.03.2018 22:54

Бојиц ускоро нови цлан ДНС-а!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.03.2018 06:42

или УС....

Name

Реплика Свима

08.03.2018 23:56

Бојиц је узео милионске новце од додика за то сто је напустио СДС. вријеме це показати бице кандидат испред комунистицке секте снсд на предстојецим изборима у октобру за високу функцију! комуњаре комуњаре ви волите само паре......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реплика Свима

08.03.2018 23:57

бојиц је узео милионске новце од додика за то сто је напустио СДС. вријеме це показати бице кандидат испред комунистицке секте снсд на предстојецим изборима у октобру за високу функцију! комуњаре комуњаре ви волите само паре......

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојцило

09.03.2018 02:24

Него какосте мислили даје отисо и повукосе из сдс моралисуга добро уценити мора даје имо неких ораха у дјепу небига могли дјаба уценити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педјони

09.03.2018 02:50

Ринго Стар... превисе лупа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

09.03.2018 05:32

Браним Бојића, а уједно и себи правим стазу да изађем. Госпођа се вечерс отворено понудила , ал драга , код тебе ни љепоте ни доброте, а памет ти је код савјетника којег плаћа СНСД-е. Ал морам признати да си маестрално играла улогу перјанице СДС-а, ал знаш шта те драга откри, трагови. Нешто слично си причала и кад је нетјак од Шпирића, изашао из СДС-а. Знаш , мора човјек због ратних " заслуга, пријете му ови из СНСД-е да ће га пријавити у Хаг. Један од промотера и заговорник тих прича сте били и ви , затим са адвокатом у покушају сте били јааааааааако добри, па драга оде и он, сад Бојић каже папа, па је ваљда вријеме да се и ти драга легитимишеш и одеш јату за којег радиш, јер својим назови критикама против Баје директно штетиш СДС-у. Одмах на почетку након што је гоподин Говедарица изабран, добила си паријски задатак да се привалиш и будеш прва пратиља новом предсједнику. Ал дотични је на твоју жалост јако паметан и непада на плавуше са километражом, па си врло брзо одстрањена из његовог окружења. Драга , теби је боље да се држиш Бојића, ал добра ти је та мајке ми , Бојић мобингован. Па шта драга што Додиг хоће да буде Босанац , нека буде и ја сам Босанка и тим се дичим, па зато драга и ти требаш да будеш Босанка, чуј ти ниси , а висиш у Сарајеву у федералном дијелу, ако, ако , ал немој онда Додигу да спориш то што хоће да буде Босанац. Зато и господин Вукота треба јавно да каже Босна и Херцеовина је наша држава и док ње буде биће и наше Републике Српске. И водити такву кампању , којом ће овом народу слуђеном Бајином политиком суверенитета , показати да нема РС без БИХ, а доказ је то што и највећи Србин РС , потискује своје српство и кандидује се за члана предсједништва њему до јуче омржене државе , само ради и једио ради властитих, опростите државних интереса њему намилије банке, опростите државе РС. Стара изрека каже, ако непријетеља неможеш побиједити, а ти му се придружи, значи , гопсодин Вукота треба јавно да каже да је БИХ једини гарант РС и да ће гопсодин Иванић , као и до сада као члан предсједништва БИХ часно и поштено бранити интересе РС, тиме И лове јоy БИХ , од господина Додига ће бити добар виц ко нпр. мали Перица и плавуша,

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Рајана

09.03.2018 07:58

Боте, ботићу, увлакачу, познајеш се и по мраку.

Name

Последњи кинески цар

09.03.2018 08:45

Свако ко мисли да рушењем БиХ јача Републику Српску грдно се вара. Садашња БиХ, каква је таква је, са својим структурама је највећи гарант постојања Републике Српске, и то нам треба бити јасно. Стално истицање државности Републике Српске и "државничко понашање" је само у интересу одређене групе људи који троше енормне количине нашег новца чисто ради себе и своје сујете. Са нашим новцем су постали највећи Срби, највеће патриоте, а људе који покушавају нормално живјети називају издајницима и потурицама. СДС је како се види започео чишћење сопствених редова и мислим да би тај процес требало наставити, али и убрзати, да се у изборе не уђе са оним који сједе на двије столице. Народ би требао препознати тај процес и подржати га на изборима. Само нови људи, млади, образовани и политички не истрошени могу довести до промјена у овом дубоко подјељеном друштву.

Name

Ахаха

09.03.2018 22:26

Кад га Рајна "објасни", ја одма' добијем дијареју. :(

Name

ТЕНДЕР

09.03.2018 06:09

ЕТО САД ЦЕ ПОБЈЕДЈИВАТИ НА ТЕНДЕРМА БОИЦ ОБОЦНА КУКАВИЦА ОБРАЗ ДЈОН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

09.03.2018 06:12

Пошто је било притисака нека се укључи министар мектић па нек изгугла можда покрене истрагу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Барбара

09.03.2018 06:30

Кога ви лажете. Човјек вам све лијепо рекао са двије ријечи "Лукавица - Мариндвор".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд је прицати

09.03.2018 08:56

Ругају се снсд-у да су сектаси, а они загризени до коске, не зеле да виде истину.

Name

Варум

09.03.2018 17:33

Како Лукавица..??!! Лукавица није бастион СДС-а. Па зар у Лукавици на власти није тај СНСД, држе начелничко мјесто. Исто и у Палама, па даље у Рогатици, све низ Дрину до Зворника.

Name

јак 3

09.03.2018 06:44

Зива здрава била Александра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахаха

09.03.2018 08:53

Имаш право: овдје су дозвољени коментари, зато све пршти од памети и писмености, поготово кад пацијенти прескоче прописане дозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

09.03.2018 10:21

И доборо је да се СДС очистио од људи који су деценијама само чували своје позиције а нису разишљали о странци и обичним члановима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахаха

09.03.2018 22:29

Значи сад се дефинитивно очистио!? Или ће да се чисти још који пут?

Name

Боско

09.03.2018 10:35

Комедија....хахахаха Вукота це изгледа гасити свјетло :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

09.03.2018 10:37

Ова зена је на свом мјесту. Свака јој цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

09.03.2018 10:45

Не може СДС наштетити нико џаба Додик даје паре папцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Ивић

09.03.2018 10:47

Видјећемо колико ће Бојић добити гласова сада када није у СДС, ако се уопште усуди изаћи на изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пут путујем

09.03.2018 16:00

Спас је одавде из ове лударе отићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.03.2018 18:38

Сацувај бозеове пандуревицке , морес мислит кад она додје на власт република српска це да цевета . производит це бродове авионе , камионе , аута , и ко зна ста све не .бице посла за цијелу европу само да је додик пусти да побиједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

11.03.2018 18:48

Од народне странке СДС је спао на два три слова: Пандуревићка, Говедрица и Мићо. Доказ да се новцем може разбуцати странка и да је мало ко имун на то да постане папак. Плата Бојића од 5400 КМ у Сарајеву плус бенефиције му је било мало да остане у СДС-у. У Приједору и Бања Луци више нема јаког СДС-овца који би повукао бираче, па Говедарица на изборима за предсједника РС нема никакве шансе. Тешко ће се СДС од овог опоравити, а ова ситуација подсјећа на рушење послијератног СДС-а када је Додик то исто одрадио рушећи обрвана са Пала.

ОДГОВОРИТЕ