Бернард Томић, ''Спаваћа соба'' и ''Шпанска мушица''...

Бернард Томић заиста не може без контроверзи – до те мере да више није ни потребно да се нађе у центру приче, који се најчешће претвори у скандал.

Тенис 11.03.2018 | 17:30
Бернард Томић, ''Спаваћа соба'' и ''Шпанска мушица''...
Овога пута су за пажњу светске јавности задужени његови другови, који су оптужени да су девојци убацили психоактивни медикамент на Западу познат као 'Дрога за силовање' (Рапе друг), а код нас као 'Шпанска мушица', после чега је она завршила у болници.

Како преносе медији у Мелбурну, родитељи двадесетједногодишње Пејџ Мекарти саопштили су да је њихова ћерка добро, да ће ускоро бити пуштена да се лечи код куће, али и истакли да су сигурни да су јој Бернардови пријатељи дали некакав опијат.

Власници клуба такође су се огласили, док штампа пише и да је Мекарти ноћ провела у приватном сепареу клуба на Златној обали, заједно са тенисером и његовом пратњом.

"Свесни смо прича о потенцијалном инциденту који се догодио, и желимо да истакнемо да смо дубоко забринути, схватајући озбиљност ситуације. Али смо и, исто тако, прегледали снимке на којима се налази госпођица Мекарти и нема ни индиција да је неко могао нешто да јој убаци у пиће", наводи се у саопштењу ноћог клуба под именом 'Спаваћа соба'.

Случај је предат полицији.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар