Развод кренуо по злу

Сандал не жели да дели новац и некретнине са српском певачицом, нити старатељство над њиховим синовима Јаманом и Јавузом

Забава 03.03.2018 | 11:48
Развод кренуо по злу
Мустафа Сандал не бира начин како да у бракоразводној парници задржи што већи део богатства и старатељство над синовима Јавузом и Јаманом!

Један од најпопуларнијих певача Турске у договору са својим ПР тимом и адвокатима смислио је стратегију како да преко тамошњих медија утиче на судство и њихову крајњу одлуку.

- Када су одлучили да се разведу, Мустафа и Емина су се договорили да ће све делити и да ће старатељство бити заједничко, с тим што би деца била код мајке, а он би могао да их виђа кад и колико жели. Међутим, он се у међувремену предомислио. Жели да Јаман и Јавуз буду код њега и да он одређује када ће Емина моћи да их виђа. Она ће у том случају морати њему да плаћа алиментацију. Поред деце, посебно му је стало да задржи што већи део богатства и да не дели са Емином ништа од онога што су стекли у браку - прича нам извор упућен у ситуацију међу супружницима.

Он тврди да Мустафини људи желе да направе што лошију слику о Емини како би јавност извршила притисак на суд када буде доносио одлуку о старатељству, али и подели имовине:

- По турском закону, они не морају богатство да деле на пола. Такође, код њих није пракса као у Србији да деца углавном припадају мајци. Ако мушкарац има доказе да је супруга крива за пропаст брака, на коњу је! У том случају има много веће шансе да задржи новац, некретнине, али и децу. Мустафи иде на руку што се у Србији пише о Еминином наводном неверству са Марком Мишковићем, јер се договорио са турским медијима да преузимају све негативне текстове о њој. Њега представљају у Турској као превареног мужа, а Емину као бескрупулозну неверницу - објашњава наш саговорник.

Мустафа је, наводно, био у Србији како би и овде ангажовао неку маркетиншку агенцију која би направила кампању против Емине.

Емина Јаховић је већ тужила турске медије који су се без доказа бавили причама о њеном неверству. У једној од тамошњих најпознатијих забавних емисија тема је био развод Сандалових и један новинар је изнео како је певачица обновила везу са бившим дечком из Србије, позивајући се на неке новинске чланке. Певачица је истог момента ангажовала адвокате и тужила аутора емисије.

Новости
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

питање

04.03.2018 16:07

Кога уопште интересују ови Турци ? Њихов брак, њихова ствар. Тачка .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФБиХ

05.03.2018 07:47

Па тебе интересује Турцине,видим да цитас ово.

Name

реФБИХ

05.03.2018 15:55

Непотребан и ружан коментар !

Name

ре ФБиХ

05.03.2018 19:53

А како ти онда коментаришеш друге ако ово не читаш? Хајде објасни Дејвиде Коперфилду? Мислиш да си измислио свијет?