Отворен "Хилтон" у Београду

У Београду је вечерас свечано отворен хотел из ланца Хилтон, у присуству председника Србије Александра Вучића, премијерке, представника компаније, чланова владе, амбасадора. . .

Србија 01.03.2018 | 22:54
Отворен "Хилтон" у Београду
Председник Вучић је пресекао врпцу заједно са Аном Брнабић, министром туризма Расимом Љајићем,градоначелником Београда Синишом Малим, амбасадором САД Кајлом Скатом, потпредседником компаније "Хилтон" за Европу Јохем-Јаном Шлајфером, представником компаније "Белага Манагемент Белграде" Златком Здуњићем и генералним менаџером "Хилтон Белграде" Николасом Хувертом.

На отварању првог Хилтон хотела у Београду председник Србије Александар Вучић вечерас је захвалио представницима те компаније и запосленима у београдском хотелу и пожелео, и једнима и другима, да на њему добро зараде, те додао да верује да ћемо и ми имати имати велике користи од таквог хотела.

"Београд је од данас ваш град и ви сте његови и захваљујем вам сто сте га препознали и уложили новац и ставили наш град на велику мапу угодности, добрих услуга и луксуза", рекао је Вучић.

Како је навео, обезбедили су Београду сјај, а када им се придруже и други улагаци, "неће му бити граница".

На почетку обраћања Вучић је рекао да је у јануару ове године у односу на јануар 2017. број туриста у Београду већи за 11,2 одсто, а број ноћења за 19 процената, те поручио да Београд, између осталог и са оваквих хотелом, постаје сустински европска и светска метропола.

Градоначелник Београда Синиша Мали оценио је вечерас да је Београд отварањем хотела “Хилтон” постао европска и светска метропола.

Мали је, у обраћању на свечаном отварању хотела у центру Београда, указао да је 2013. у главном граду Србије било 67 хотела, а да је са “Хилтоном” Београд добио 96. хотел.

Подсетио је да је априла 2016. године имао част да постави камен темељац за “Хилтон”, и да сада имамо велелепно здање на чијем крову стоји натпис светског хотелијсерског ланца.

“То је велико признање за Србију и њене грађане, да је Беогард постао европска и светска метропола”, нагласио је он.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цудно;

01.03.2018 22:30

Не видим Додика нигде???.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смс

01.03.2018 23:13

Није Додик буранија да присуствује оваким невазним скуповима има.он преца посла.

Name

модричанин

02.03.2018 07:32

Он је са Парис Хилтон у апартману

Name

То

04.03.2018 07:21

Брате само нека се рока.