Гурнуо жену с моста у Дунав

Зоран Граховац (48) из Новог Сада ухапшен је због сумње да је с Моста слободе у Новом Саду бацио супругу Маријану Граховац (40) и убио је.

Србија 24.02.2018 | 20:48
Гурнуо жену с моста у Дунав
Према незваничним сазнањима, убиство се догодило у петак око један сат иза поноћи када је пар који је аутомобилом ишао преко моста после свађе застао, а несрећна жена је изашла из аутомобила.

За сада се сумња да је свему претходила бурна свађа, да су се супружници расправљали. Мушкарац је, наводно, у налету беса и љубоморе њу исте вечери и тукао, али куда су се упутили и зашто, није још утврђено - наводи наш извор упознат са случајем.

Према незваничним информацијама, Маријана је у једном тренутку док су прелазили преко новосадског моста затражила да изађе из аутомобила, али за сада није разјашњено шта се после тога догодило.

- Полицију је позвао супруг и рекао да је жена покушала да изврши самоубиство и да је скочила са моста - наводи наш извор.

Међутим, како сазнајемо, сумња се да је Граховац у тренутку беса сам бацио своју супругу с моста.

- Њих двоје претходно су се посвађали и, наводно, он је мислио да га супруга вара. Тукао ју је и терао да призна превару. Кад је изашла из кола, гурнуо ју је и она је пала у Дунав - наводи извор „Блица“.

Он је, према нашим сазнањима, негирао да је гурнуо жену са моста, већ је остао при тврдњама да је она сама скочила након њихове свађе.

Како незванично сазнајемо, у колима којима је мушкарац управљао, остали су трагови борбе.

- На сувозачевом месту, као и на задњим седиштима остали су трагови крви. Сумња се да припадају претученој жени - каже извор „Блица“.

Неколико патрола полиције по позиву мушкарца убрзо је стигло на мост и почела је потрага за телом несрећне жене.

У новосадском Вишем тужилаштву потврдили су за „Блиц“ да се сумња да је реч о убиству.

- Мушкарцу је одређено задржавање до 48 сати због сумње да је починио кривично дело убиство на штету своје супруге. У том року биће доведен на саслушање - речено нам је у тужилаштву.

У тужилаштву нису могли да открију више информација рекавши да се ради о предистражном поступку, те да ће се након саслушања одлучивати о евентуалном притвору.

На почетку моста и изласку из тунела на Мишелуку наводно постоје камере које снимају саобраћајне прекршаје, али за сада није познато да ли су оне у функцији и да ли су биле довољно близу да забележе немили догађај.

Тело није нађено

Одмах по пријави да се несрећна жена нашла у Дунаву полиција је почела потрагу за њом. У петак су се у потрагу укључили и рониоци Жандармерије који су претраживали простор од моста, а потрага је у петак пред ноћ заустављена у близини Сремских Карловаца, а тело и даље није нађено.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Владобабиц@гмаил

24.02.2018 23:47

исто тог идиота бацит то бих била правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааа

25.02.2018 05:58

све је висе насиљ са трагицним исходом, изгледа да је много штошта залазало у друству

Name

бозе ста нам је

25.02.2018 10:12

Страсно Злоцин за сваку осуду. Све смо унистили сто цини једну породицу срецном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

25.02.2018 12:47

Ако надје доброг адвоката, и јос када би био судјен на суду у Бих, ниста не би био крив, једноставно нема свједока, сама скоцила.

ОДГОВОРИТЕ