Милојевић о уговору: Ја сам најмањи проблем...

Тренер Црвена звезде Владан Милојевић рекао је да има још много времена и да не жели да се "прави фама" везана за његов уговор са тим фудбалским клубом.

Фудбал 24.02.2018 | 19:15
Милојевић о уговору: Ја сам најмањи проблем...
"Не бих волео да се око тога прави било каква фама. Сешћемо и разговарати. Ја сам најмањи проблем. У овом тренутку ме интересује само екипа, увек сам био тимски играч и нисам гледао лични интерес. Гледаћу само интерес и добробит Црвене звезде", рекао је Милојевић новинарима.

Милојевић је летос преузео Црвену звезду и клуб је одвео до шеснаестине финала Лиге Европа. 

То је био први пут после 25 година да је Црвена звезда наступила у неком европском такмичењу у другом делу сезоне. 

Милојевић није желео да говори о евентуалном продужетку уговора који истиче на лето. 

"Не бих да причамо о томе, није тренутак... Не бих волео да нешто везано за мене поремети екипу. Ја сам најмањи проблем, увек сам био најмањи проблем", казао је Милојевић. 

Владан Милојевић је истакао да заслуге за успехе ове сезоне не припадају само њему, већ играчима и стручном штабу и да су сви у клубу предано радили да се постигну добри резултати. 

Црвена звезда, такође, под његовим вођством, после 23 кола српског првенства има девет бодова више у односу на другопласирану екипу у Супер лиги Србије.

"Размишљамо само о Суботици, једноставно. Знам да је играчима мало тежа ситуација, али већи сте спортиста ако брзо можете да потиснете емоције. Нема, готово је, завршено, окрећемо се новом изазову. Свака наредна утакмица је најбитнија. Мислим да неће бити проблема. Играчи су веровали да могу, али то је спорт, честитали смо противнику. Живот тече даље", казао је Милојевић.

Он је навео да не треба да се претерује у величању овосезонских успеха.

"Ништа друго нисмо радили осим што смо се трудили и дали све од себе. Сав труд и енергију смо ставили у функцију клуба. Много је тога урадјено, али не бих волео да претерујемо. Трудили смо се да Звезду прикажемо на најбољи могући начин", рекао је тренер црвено-белих.

Говорећи о предстојећој утакмици, Милојевић је оценио да је гостовање Спартаку "једно од тежих у првенству" и о тој екипи могао је да говори само у "суперлативу".

"Уопште ме није изненадило овакво издање Спартака у првом делу сезоне. Чека нас нимало лака утакмица. Гостовање у Суботици је увек незгодно и непријатно", навео је тренер Црвене звезде.

Он је додао да не очекује лепу утакмицу због стања терена у Суботици, али да ће обе екипе пружити максимум.

Утакмица између Спартака и Црвене звезде играће се у недељу од 14.00 на Градском стадиону у Суботици.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар