ЛЕ - Нови проблем у Хумској: Вулићевић не тренира!

Цуцин ван листе, Радин опција за десног бека! Капитен због повреде скочног зглоба под великим упитником за гостовање Плзењу!

Фудбал 20.02.2018 | 19:45
ЛЕ - Нови проблем у Хумској: Вулићевић не тренира!
Изгледа да не може без кадровских проблема у Хумској 1 ове зиме.

Таман што су се везиста Саша Здјелар, штопер Бојан Остојић и нападач Огњен Ожеговић ставили на располагање Мирославу Ђукићу, стручни штаб црно-белих суочен је са новом невољом. Повређен јеМирослав Вулићевић.

Капитену Парног ваљка страдао је скочни зглоб у завршници сусрета са Младости у Лучанима. Мада се исправа веровало да је повреда лакше природе, последње инфорнмације из „Земунела“ говоре да је реч о јакој дисторзији, неизвесно је хоће ли десни бек бити спреман за гостовање Плзењу у оквиру реванша шеснаестине финала Лиге Европе.

Вулићевић се данас осећа боље, али сигурно неће тренирати. Планирано је да, упркос боловима крене пут Чешке, па да у среду вече, на „Досан арени“ проба да тренира. Биће то својеврстан тест издржљивости за искусног дефанзивца. Ако га положи извесно ће се наћи на терену у четвртак од 19 часова, али како сад стоје ствари, шансе за тако нешто су половичне.

Зато у Партизану увелико размишљају о алтернативама. Ако ћемо по позицији онда је то млади Лука Цуцин, ове зиме прекомандован из Телеоптика у први тим, међутим, проблем с њим је административне природе. Није пријављен за Лигу Европе, јер не испуњава услов да буде стављен на Б листу (играчи рођени после 1. 1. 1996), пошто нема две године непрекидног стажа у клубу. На А није могао, јер су квоту од три имена испуниле новајлије Саша Здјелар, Ђорђе Ивановић и Слободан Урошевић.

Суштински, на десног бека би могао Немања Р. Милетић, међутим, онда нема ко да игра у срцу одбране (пошто је суспендован Милан Митровић), па се као логично решење намеће Милан Радин. Реч је о универзалцу кога је Марко Николић из везног реда принудно прекомандовао на десног бека, на истој позицији играо је неколико утакмица и под палицом Мирослава Ђукића, а могао би и против Плзења.

Наравно, прва опција остаје Мирослав Вулићевић. Ако оздрави.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар