Савић: Близу смо проласка, не смијемо да срљамо!

Играч Црвене звезде Вујадин Савић рекао је пред пут у Москву да се нада пролазу у осмину финала Лиге Европе.

Фудбал 20.02.2018 | 15:00
Савић: Близу смо проласка, не смијемо да срљамо!
"Сигурно да имамо чему да се надамо. Сачували смо мрежу што је било најбитније и идемо у Москву да дамо гол. Мислим да смо близу проласка даље", рекао је Савић.

Штопер клуба из Љутице Богдана каже да ће одлучити ситни детаљи и жеља на терену.

"Искрено нисмо размишљали (о температури). Тамо је хладно, али је и овде. Можда је у Моксви за нијансу хладније, али то не сме да нам представља проблем. Какво је време нама, тако је и њима. Чим изађемо на терен морамо да аутоматски адаптирамо на услове", истакао је он. 

Савић истиче да играчи не смеју да срљају, као и да су се још боље упознали са квалитетом играча из ЦСКА. 

"Морамо да будемо паметни, не смемо да срљамо. Морамо да играмо на резултат, ипак је ово нокаут фаза где се игра на испадање. Потписао бих 1:1. И пре утакмцие нам је било јасно да се ради о јакој екипи која је узела девет бодова у групној фази Лиге шампиона. Уверили смо се у њихове квалитете, имали су доста лопте у поседу, а да ли ће тако бити и сутра видећемо. Важно је да прођемо даље и искрено се надам да ћемо успети", рекао је Вујадин. 

Реванш утакмица шеснаестине финала ЛЕ између московског ЦСКА и Црвене звезде на програму је у среду од 18.00. У првом мечу у Београду екипе су одиграле без голова (0:0).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар