На свадби лажно пријавили бомбу!

Полиција из Источног Сарајева ухапсила је јуче браћу Дејана и Дарка Обрадовића, који су лажно пријавили бомбу на једној свадби.

Република Српска 19.02.2018 | 21:31
На свадби лажно пријавили бомбу!
Они су, како незванично сазнајемо, и сами били гости на тој свадби у једном свадбеном салону у Источној Илиџи.

Из засад неутврђених разлог пријавили су да се у салону налази бомба, због чега су гости евакуисани. Након полицијске контроле славље је настављено.

"Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево у недјељу су лишили слободе Д.О. (31) и Д.О. (38), због постојања основа сумње да су починили кривично дјело угрожавање сигурности и лажно пријављивање кривичног дјела", наводе из ПУ Источно Сарајево.

Додају да су по пријави, коју су добили у суботу око 21.40, да је у салону постављена експлозивна направа полицајци по овлаштењу дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршили противдиверзиони преглед салона.

Током прегледа није пронађена експлозивна направа нити предмети који својим изгледом асоцирају на минско-експлозивна средства.

"Оперативним радом полицијски службеници дошли су до сазнања да се у везу с извршењем кривичних дјела могу довести наведена лица, која су лишена слободе и након криминалистичке обраде пуштена на слободу", наводе из ове ПУ.

Извор: НН

Коментари / 0

Оставите коментар