Љајићу пада цијена!

Српски репрезентативац би каријеру могао да настави у Москви, али Спартак сада нуди четири милиона евра мање него пре месец дана.

Фудбал 20.02.2018 | 22:00
Љајићу пада цијена!
Одлука Торина да у својим редовима ипак задржи Адема Љајића изгледа ће скупо коштати популарне Бикове. Јер крајем јануара наш репрезенативац је вредео око 12.000.000 евра, а сада се ситуација променила. Нагоре, наравно. Тако барем тврде италијански медији.

Друга понуда коју је послао московски Спартак за некадашњег аса Партизана, а која је у Торино стигла ових дана сада је далеко мања и износи између седам и осам милиона евра. Прелазни рок у Русији још није готов, а за Љајића се интересују и поједини клубови из САД и Кине.

Момак из Новог Пазара има проблема са понашањем и у готово сваком клубу је долазило до истих проблема. Сада, у Торину, након што је смењен Синиша Михајловић, Љајић није успео да нађе "заједнички језик" са новим шефом стручног штаба, Валтером Мацаријем, те ретко игра. Тако је ове сезоне на 17 утакмица забележио три гола и пет асистенција и треба очекивати да напусти редове овог клуба.

Извор: моззартспорт

фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар