Геј пољубац пред камерама на ЗОИ!

Амерички скијаш Гас Кенворти пољубио свог момка пре квалификационе трке на Зимским олимпијским играма у Јужној Кореји. Пољубац обишао свет.

Остали спортови 20.02.2018 | 18:30
Геј пољубац пред камерама на ЗОИ!
Зимске олимпијске игре у Јужној Кореји остаће упамћене и по првом геј пољупцу уживо.

Амерички скијаш у слободном стилу Гас Кенворти пољубио свог момка Метјуа Вилкаса пре квалификационе трке на Зимским олимпијским играма у Јужној Кореји

Ни један, ни други нису били свесни да их камера у том тренутку снима, а Кенворти је после тог сазнања одушевељено поделио ту фотографију на Тwиттер-у.

"У детињству нисам о овоме могао ни да сањам, да видим пољубац двојице мушкараца на ТВ-у, на Олимпијским играма! Хтео сам то да урадим и на претходним Олимпијским играма! Љубав је љубав је љубав", написао је амерички олимпијац.

Кенворти је рекао и да му ово више значи него медаља.

Његов партнер Метју Вилкас каже да је добро што је пољубац био снимљен, јер би могао да допринесе "геј питању".

"Верујем да је ово велики тренутак за, рецимо, геј тинејџера који види спортисту који је поносан што не крије своје сексуално опредељење", рекао је Вилкас.

Кенворти је освојио сребрну медаљу на Зимским олимпијским играма у Сочију пре четири године. Одмах потом је јавно обзнанио да је геј.

Кенворти и клизач Адам Рипон су први амерички спортисти који су отворено признали да су хомосексуалци а који се такмиче на Олимпијским играма.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дјунта бл

20.02.2018 18:03

Колико је јак тај педерски лоби, то је страшно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад

21.02.2018 18:57

Видим ПЕДЕРЕ мука ми је. Повраца ми се.

ОДГОВОРИТЕ