Новица саиграчима: Учинили сте ми част!

Капитен КК Партизан Новица Величковић одржао говор саиграчима у ресторану након освојеног Купа Радивоја Кораћа у Нишу. "Поносан сам на вас", рекао им је он.

Кошарка 20.02.2018 | 17:30
Новица саиграчима: Учинили сте ми част!
Новица Величковић се у каријери наосвајао трофеја са Партизаном (пет пута је био првак државе, до сада два пута освајао национални куп, три пута је био регионални шампион са београдским клубом)...

Али, датум 18. фебруар 2018. године остаће му дуго у сећању. Те вечери 31-годишњи Новица Величковић је први пут као капитен Партизана освојио један трофеј - Куп Радивоја Кораћа.

Партизан је у финалу победио Црвену звезду 81:75, да би услесило велико славље играча са навијачима у нишкој дворани "Чаир".

Новица Величковић је био "први вокал" са хором навијача, не кријући велику радост због новог трофеја у богатој каријери.



После славља у дворани, кошаркаши Партизана су успех прославили и заједничком вечером у ресторану, а Величковић је са чашом шампањца у руци одржао говор саиграчима и стручном штабу:

"Поносан сам на све вас. Колико вас људи, у неку руку, спутавају и причају о вама триста ствари... показали сте карактер. Ово је било финале, ви сте одиграли мушку утакмицу. Могу само да кажем да сам поносан што сам ваш капитен и мени сте учинили част да подигнем трофеј као капитен".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар