Агаси: И даље одбијам било какав новац од Новака!

Андре Агаси, тренер Новака Ђоковића, рекао је да се ништа није променило у сарадњи са српским играчем, укључујучи и новчане надокнаде.

Тенис 20.02.2018 | 09:30
Агаси: И даље одбијам било какав новац од Новака!
Агаси, који са Ђоковићем ради од Ролан Гароса прошле године, више пута је наглашавао да се тиму прикључио "о свом трошку", а тако је и сада.

Новак од тог тренутка није играо много тениса – у Паризу је испао у четвртфиналу, као и у Лондону, да би онда направио паузу због повреде лакта све до Аустралијан опена.

"Одбијам да узмем било шта од Новака, укључујући и новац за трошкове – томе не интересује. Ако могу да му помогнем, могу и то је добра ствар", рекао је Агаси.

Легендарни Американац се присетио и првих тренинга са Ђоковићем.

"Помно сам га посматрао на шљаци и простор који он покрива је изузетан. Када сам кренуо својим стопалима да ‘бројим’ где је стајао, било је укупно шест корака, али је Новак то покрио невероватно брзо".

Освајач осам Гренд слем трофеја признао је и да му се вратила љубав према игри.

"Када је тенис у питању, осећам се много боље него у периоду када сам у својој књизи написао да мрзим овај спорт. Моја каријера је еволуирала на такав начин и сада посматрам тенис таквим какав је. ‘Цена’ је била веома висока док нисам успео да пронађем прави контекст", закључио је Агаси.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар