Боаћи отпао!

Репрезентативац Гане обновио повреду листа и испао из конкуренције за реванш против ЦСКА.  Боаћи обновио повреду, не игра у Москви? Лоше вести за Владана Милојевића пред реванш шеснаестине финала у Москви.

Фудбал 18.02.2018 | 18:15
Боаћи отпао!
Нападач Црвене звезде Ричмонд Боаћи, ипак, неће бити спреман ни за реванш у Москви, јер је услед жеље да се што пре врати на терен делимично обновио повреду лист, преносе Новости.

Није ништа забрињавајуће, али довољно да шпиц из Гане мора да одради нови сет терапија пре него што се врати у тренажни процес.

Боаћи се повредио током пријатељског дуела са Силексом у Анталији 31.јануара. Одмах је пребачен у Београд како би био подвргнут терапијама код докторке Маријане Ковачевић.

Чинило се у једном тренутку да ће бити спреман за реванш у Москву. Међутим, Тренер Милојевић ће морати да потражи алтернативно решење. Тачније, да шансу укаже Пешићу или да Бена прекомандује у шпиц.

Звезда на реванш московском ЦСКА путује без Ричмонда Боаћија!

"Вечерње новости" преносе информацију да је најбољи стрелац црвено-белих, услед жеље да се што пре врати на терен, обновио повреду листа, задобијену у припремној утакмици у Турској против Силекса, због које у прва два званична меча ове сезоне није био ни у протоколу.

Боаћи је претходно ишао и на третмане код чувене докторке Маријане Ковачевић, али ни то му није у потпуности помогло, па га уместо меча против ЦСКА чека нови сет терапија.

У првом мечу против Московљана, који је завршен без погодака, напад Црвене звезде предводио је и Александар Пешић, а тренутно не постоји дилема да ће тако бити и у реванш сусрету који је на програму у среду од 18 часова.

Сјајни нападач је ове сезоне за Звезду дао 15 голова у Суперлиги и још осам у Лиги Европе, али тек један у групној фази овог такмичења.

Из вицешампиона Србије истицали су да је могуће да Боаћи напусти клуб у случају добре понуде, али то се ипак није десило, мада је прелазни рок у Кини активан до краја месеца.

Извор: моззартспорт/Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар