МУП КС да испита случај плаката

Потпредсједник Српске демокрастке странке Костадин Васић рекао је данас Срни да СДС најоштрије осуђује лијепљење увредљивог плаката са мртвачком главом на Амбасаду Србије у Сарајеву и тражи да МУП Кантона Сарајево хитно испита случај, пронађе починиоце и коначно их казни.

Република Српска 18.02.2018 | 16:08
МУП КС да испита случај плаката
"Исто така, позивамо МУП Сарајевског кантона да најоштрије осуди постројавање младих дјечака који су носили ратну заставу такозване Армије БиХ, што сматрамо да није случајно и представља одређену поруку, као и мртвачка глава, Србима који живе и у Сарајеву и у Републици Српској. Морамо коначно да престанемо да шаљемо лоше поруке за народ и грађане и да звецкамо оружјем нон-стоп и пријетимо неким ратним заставама", рекао је Васић.

У МУП-у Сарајевског кантона ни данас, три дана након инцидента у којем су непозната лица на Амбасади Србије у Сарајеву залијепила плакат на којем је нацртана мртвачка глава испод које пише "Четници костобацани", нису саопштили више детаља о починиоцима овог провокативног акта.

Из МУП-а Сарајевског кантона данас је поновљено Срни да њихови припадници спроводе активности на проналажењу починилаца.

(Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ро

18.02.2018 15:45

Хоће испитаће ? Кад би било будала па повјеровали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоце.

18.02.2018 22:16

Па имају.камере 24 сата.Ста је проблем.Уопсте.

Name

З

18.02.2018 16:01

Тако је Васицу....браните Србе...а не да други себе лазно приказују као патриоте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зашто

18.02.2018 16:02

Из Сарајева се баш нико од политичара из власти и опозиције,медијских личности умјетника,естрадних личности нико није огласио и осудио и оградио се од таквих људи.Неко би рекао да је то менталитет заостале касабе који многе ствари "гура под тепих".Има у томе много истине,а један други разлог таквог понашања је устаљено мишљење да према Србима можете било шта урадите,нападате,рушите,забрањујете.....и да је то нормално понашање ,па нема потребе да се извињавате.Све те познате личности глумци,пјевачи и спортисти су сви у Београду равноправни као и њихове колеге из Србије.Треба то уравнотежити или прекинути било какву сарадњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

18.02.2018 16:41

Кога болан боли нека ствар за папиром објешеним на огради амбасаде Србије? Ја сам хиљаду пута прошао поред,нисам чак ни поглед бацио колико ме занима... Има камера,има обезбјеђене па нека се правдају.

Name

Дон

18.02.2018 21:05

Ако заиста мислиш да улаз амбасаде није под видео надзором, онда се рокни.

Name

Неђо.19.Фебруар.2018

19.02.2018 17:38

Каква држава така и варностна служба.

ОДГОВОРИТЕ