ТУР - Видео: Људи, вратио се Робињо!!!

Спектакуларна симултанка, Турци су полудели - два комада, асистенција и победа у 91'! Један гол је ремек дело! Бразилац има три гола и асистенцију на три полувремена за турски тим! Самба у Турској, Бразил има још једног озбиљног кандидата за Мундијал! Фенер се изједначио са Галатом на врху.

Фудбал 18.02.2018 | 09:30
ТУР - Видео: Људи, вратио се Робињо!!!
Спектакуларан повратак Робиња на фудбалску сцену! Бразилац је одушевио по доласку у Туркску где прави чуда у дресу Сиваса! У прошлом колу је дебитовао, одиграо полувреме и постигао голчину из слободњака за реми Сиваса на гостовању Кајзерију.

А данас се у још спектакуларнијем стилу представио Сивасовим навијачима. Робињо је постигао два гола и наместио трећи победоносни у 91. минуту за победу над Османлијем којом је Сивас скочио на шесто место на табели.

Турци су пали у транс после невероватног Робињовог старта у дресу Сиваса. За три полувремена, Бразилац је уписао три гола и асистенцију, направио неке спектакуларне потезе и заиграо као у време највеће славе! Има 34 године, претходних година је играо за Атлетико Минеиро, Гуангџоу Евергранде и Сантос и није баш блистао… Зато се и није много очекивало од његовог јануарског трансфера у Сивас. Али селидба у Турску је препородила Робиња!

Бразилац је довео Сивас у вођство после 24 минута голом из волеја и распалио трибине.



Ипак гости су успели да средином другог полувремена преокрену головима Цикалешија и Чагирана. Када је изгледало да је Сивас остао и без бода, Робињо је постигао спектакуларан гол у 82. минуту за изједначење! Омађијао је чувара сјајним лажњацима, ушао у шеснаестерац Османлија, а онда послао пројектил под пречку!



Ни ту није био крај… Робињо је 91. минуту фантастично пробацио кроз ноге лопту играчу који га је чувао и онда асистирао Сиријаку за тотални преокрет и победу.



Ако Робињо овако настави, можда га видимо и на Мундијалу у Русији…

Важну победу у борби за опстанак је уписала и Анталија против Кајзерија - 2:1. Дукара је постигао победоносни гол у 88. минуту на асистенцију српског крила Милана Јевтовића. 

Самба у Турској, Бразил има још једног озбиљног кандидата за Мундијал! Фенер се изједначио са Галатом на врху.

Пре десетак дана Фенербахче је био отписан у шампионској трци у Турској, а онда је прошлог викенда оживео победом на гостовању лидеру Башакшехиру, да би данас победом од 3:0 над Алањом скочио на прво место на табели где се бодовно поравнао са љутим ривалом Галатасарајом. Који има утакмицу мање...

Фенербахче је на бразилски погон размонтирао Алању, а бразилски селектор Тите је добио озбиљног кандидата за Мундијал у Русији. Фенеров везиста Ђулијано блиста ове сезоне и данас је са два гола био јунак победе. Тите је већ одредио 15 сигурних путника за Русију, а Ђулијано се озбиљно намеће.

Тите је вратио Ђулијана у репрезентацију када је преузео Селесао и био му је редован на списковима, иако је углавном био резерва. Повратак у национални тим после четири године одсуства је препородио бразилског везисту који сада има 10 голова на 18 првенствених мечева у Турској.

Ђулијано је у 20. минуту минуту начео Алању пошто је елегантно предриблао голмана на асистенцију Валбуене.

Седам минута касније је Ђулијанов земљак Фернандао погодио за 2:0 са петерца и наставио да се показује као један од кључних адута у борби за титулу с обзиром колико су разочарали Солдадо и Јансен.

На крају је још један Бразилац Соуза изнудио пенал, а Ђулијано је био прецизан са беле тачке.

Ако наставе овако, Фенербахчеу се смеши титула, а Ђулијану пут на Мундијал у Русији...

СУПЕРЛИГ, 22. КОЛО

Петак:
Коњаспорт - Бешикташ 1:1 (0:1)
/Јаховић 60 - Хачинсон 27/

Субота:
Анталија - Кајзери 2:1 (1:0)
/Гурал 60, Дукара 88 - Булут 80/

Сивас - Османли 3:2 (1:0)
/Робињо 24, 82, Сиријак 90+1 - Цикалеши 61, Чагиран 71/

Фенербахче - Алања 3:0 (2:0)
/Ђулијано 20, 60 пенал, Фернандао 27/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар