Венгер наредио - Фекир прије Мундијала!

Најбољи играч Лиона први је пик Арсенала за наредни прелазни рок. . .

Фудбал 21.02.2018 | 08:00
Венгер наредио - Фекир прије Мундијала!
Арсен Венгер је саопштио челницима Арсенала ко му је прва мета у летњем прелазном року! Дејли мејл пише да с еради о Набилу Фекиру (24), најбољем фудбалеру Лиона, који ове сезоне игра као у трансу. 

Исти извор наводи да су Тобџије припремиле 45.000.000 фунти, али да та цифра вероватно неће бити довољна да се сломи "отпор" Лиона. 

Венгер увелико ради на реновирању екипе. У последњих неколико месеци стигли су Обамејан, Колашинац, Лаказет, Мхитарјан...а очекују се и штопери. Набил Фекир требало би да комплетира нову навалу, заједно са Лаказетом и Обамејаном. 

Лион је познат као клуб који се не одриче лако својих најбољих играча, но исто тако важи за клуб у коме је све на продају за адекватну цену. Арсенал је успоставио добре односе са француским клубом приликом куповине Александра Лаказета, па се очекује да ће имати најлакши приступ до Фекира, за кога су интересовање раније показивали Ливерпул и Реал Мадрид. Колико је је Венгер озбиљан у намери да ангажује овог момка говори и податак да је одредио посебног сакаута (Жил Гриманди) да прати само његов развој. 

Челници Арсенала имаће задатак да обезбеде новац за овај трансфер пре Светског шампионата у Русији, јер је Професор проценио да ће Фекир играти једну од главних улога у француском тиму, тако да би цена после Мундијала могла да му оде у небеса...

Ове сезоне момак пореклом из Алжира одиграо је 22 утакмице, постигао 16 голова и забележио пет асистенција.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар