Њемачка би да узме мјеру Салетовим ''Орловима''

Ко победи - има веће шансе за прво место! Панцери на Србију у идентичном саставу као и у новембарском репрезентативном "прозору".

Кошарка 18.02.2018 | 19:15
Њемачка би да узме мјеру Салетовим ''Орловима''
Селектор кошаркашке репрезентације Немачке Хенрик Родл нада се да ће његов тим успети да победи Србију у предстојећем мечу квалификација за Мундобаскет у Кини наредне године и верује да је ово најважнији моменат у предигри за велико такмичење.

Родл верује да Немачка може да надигра Србију.

„Фебруарски репрезентативни термини су вероватно и најважнији како би се обезбедила највиша позиција за наредни део такмичења. Јако смо узбуђени због тога што нам долази Србија у госте. И ми смо, као и они, остварили две победе у првом кругу па је то практично судар два првопласирана тима на табели. Неко ће морати да изгуби. Ко год буде славио имаће пол позицију у наставку такмичења“, каже Родл.

Према првим најавама из Немачке, Панцери ће имати подршку препуне Фрапорт Арене у Франкфурту, пошто карте иду „као алва“.

„То нам изузетно много значи, јер тако навијачи поштују оно што смо урадили, али и противника који нам долази у госте. Србија је међу највећим противнима који нам долазе. Тај меч биће савршена провера нашег квалитета“, истиче Родл.

Немачка ће Србију угостити наредног петка од 19.30.

Како је већ објављено, Панцери ће за овај део квалификација играти у истом саставу као и у новембру:

Исмет Акпинар, Исак Бонга, Патрик Хекман, Тибор Плајс, Јоханес Тијеман, Робин Амајце, Бастијан Дорет, Маодо Ло, Јошико Сајбу, Јоханес Војтман, Данило Бартел, Нилс Гифи, Доминик Локхарт, Лука Штајгер, Мајк Цирбес, Робин Бенцинг, Исаија Хартенштајн, Андреас Обст и Картен Тада. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар