ЗОИ: Карлинг љепотици олимпијска медаља!

Лепа Рускиња Анастасија Бризгалова у пару са супругом Александром Крушелницким освојила је бронзано одличје на Зимским олимпијским играма.

Остали спортови 13.02.2018 | 18:45
ЗОИ: Карлинг љепотици олимпијска медаља!
Лепа Рускиња Анастасија Бризгалова привукла је велику пажњу на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу због атрактивног изгледа, али је и потврдила да је и одлична такмичарка у карлингу.

Она је у пару са Александром Крушелницким, за кога је и удата, освојила бронзану медаљу у миксу, пошто су победили норвешки пар Кристин Скаслијен и Магнус Недреготен резултатом 8:4.

Лепа Анастасија, коју многи упоређују са најлепшим женама света попут Анђелине Џоли, Меган Фокс или Адријаном Лимом, имала је и пех током такмичења у Пјонгчангу.

За време битке у миксу догодила јој се ретка ствар за такмичаре у карлингу, пошто је пала на леђа. Она је стајала са Крушелницким, договарали су се о наредном потезу, када је изгубила равнотежу. Брзо се исправила, али је потом пала. Публика је била изненађена, али је поздравила аплаузом.

Такмичари у карлингу носе специјалну обућу која им омогућава лакше кретање по леду, па су зато падови ретки.

"Једноставно, заборавила сам да је камен био иза мене", објаснила је разлог пада Бризгалова.

Интересантно је да су у мечу за бронзану медаљу наступали парови који су и у емотивној вези. Бризгалова је удата за Крушелницкија, а Скаслијен се забавља са Недреготеном.

Златна медаља припала је Канади, која је била боља од Швајцарске резултатом 10:3.

За Канаду су наступили Кејтлин Лоус и Џон Морис, а за Швајцарску Џени Перет и Мартин Риос.

Извор: мондо.рс/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар