Јанковић пред Викторију: Сви очекују да прођемо Плзењ...!

Крило Партизана Марко Јанковић каже да екипа без еуфорије улази у утакмицу са Викторијом Плзењ у шеснаестини финала Лиге Европе.

Фудбал 13.02.2018 | 17:15
Јанковић пред Викторију: Сви очекују да прођемо Плзењ...!
"Нема никакве еуфорије, добро смо радили и радимо до утакмице у коју улазимо мирне, хладне главе, али врелог срца. Без арогантног става, идемо из скромности да дамо све од себе и остваримо што бољи резултат", рекао је Јанковић за клупски сајт.

Фудбалери Партизана играју у четвртак у Београду од 21.05 против Викторије Плзењ прву утакмицу шеснаестине финала. Црно-бели су изборили пласман у нокаут фазу Лиге Европа први пут после 12 година.

"Направили смо велики успех, али у Партизану се увек тражи више. Чак и када остварите нешто што нико није очекивао мора се ићи и преко те границе, на виши ниво. Сви очекују од нас да прођемо Плзењ који није звучно име, али је изузетно добра екипа", навео је Јанковић.

Плзењ је током припрема и губио и добијао са по 5:1, а Партизан је на припремама играо против екипа из тог региона.

"Екипе из те регије играју отприлике на исти начин, агресивно. Морамо на агресију да одговоримо агресијом, али и да наметнемо нашу игру", додао је фудбалер црно-белих.

Јанковић је рекао да екипи од пуног стадиона и нокаут фазе Лиге Европа не треба већа мотивација и позвао навијаче да подрже свој клуб и не направе ниједан инцидент.

"Порука је да дођу у што већем броју, у шта и не сумњам. Да не праве ни најмањи инцидент јер ће нас то коштати у будућности. Треба да будемо сви као један свих 90 минута, без негативних коментара било коме, јер то нико није заслужио. Свако од нас ће дати максимум, у то будите сигурни".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар