Бијељински Радник спремно дочекује Борац!

Бијељински Радник је савладао суперлигаша Србије, екипу Бачке (1:0) у генералној провјери пред наставак првенства Босне и Херцеговине.

Фудбал 13.02.2018 | 11:15
Бијељински Радник спремно дочекује Борац!
Семберски клуб је успјешно окончао припреме пред други дио сезоне у Премијер лиги БиХ.

Изабраници Младена Жижовића су славили минималну побједу над Бачком, а једини погодак у 24. минуту постигао је Велибор Ђурић из једанаестерца.

Током већег дијела сусрета Бијељинци су имали благу иницијативу и ако је судити по сусрету са Бачком, потпуно спремно дочекују наставак шампионата и недјељни меч са бањалучким Борцем, који би могао бити један од кључних у бици за пласман у Лигу за шампиона.

"Резултат ове утакмице показао је да смо у потпуности спремни за наставак прољећног дијела првенства. Кроз провјере које смо имали до сада фудбалери су играли све боље, а оно што посебно радује је изражена жеља да противник буде савладан, односно да буде забиљежена побједа. Ова утакмица нам је много значила пред седмицу у којој ћемо се освјежити и радити нешто смањеним интензитетом, а затим слиједи утакмица против Борца. Припреме смо обавили добро, појачали смо се ондје гдје је требало. Довели смо доста квалитетне играче, тако да свим урађеним у прелазном року могу бити задовољан", рекао је Жижовић, а пренио клупски сајт.

Радник је утакмицу против Бачке започео у саставу: Лучић, Васић, Зец, Радовић, Франић, Ђурић, Бешировић, Мартиновић, Глишић, Пецо, Срећковић. Играли су још: Хаџић, Мекић, Стојановић и Брадоњић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар