"Одржати статус у Парламенту РС"

Градски одбор Српске радикалне странке “Др Војислав Шешељ” обиљежио је данас заједно са својим члановима, пријатељима и симпатизерима страначку славу Света три Јерарха.

Република Српска 11.02.2018 | 16:30
"Одржати статус у Парламенту РС"
Предсједник Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" Драган Ђурђевић је на обиљежавању крсне славе резимирао учињено у странци у току прошле године, те напоменуо да су унутар странке одржани избори.

„Оно што за нас представља задовољство је да смо реорганизовали општинске, градске и регионалне одборе. Очекујемо тај континуитет учешћа у власти и сигурно ћемо и ове године бити парламентарна странка као и раније.”

Предсједник Градског одбора Српске радикалне странке “Др Војислав Шешељ” Миленко Митровић је рекао да је странка у потпуности спремна за октобарске изборе.

“Желимо да задржимо паламентарни статус у Народној скупштини и сигурни смо да ћемо у томе успјети. Надам се да након октобра Српска радикална странка `Др Војислав Шешељ` иде успјешно у нове побједе заједно са својим члановима и коалиционим партнерима и надам се да ће доћи до бољитка за све грађане Републике Српске у наредном периоду.”

Сјечење славског колача обављено је уз присуство високих страначких функционера странака, активиста и бројних гостију.

БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ако

11.02.2018 20:20

Ако буду са "социјалистима" или ДНС на заједничкој листи да ће их виша сила омести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави Радикал

11.02.2018 22:27

Парламентарни статус и уопсте останак мозе само да вам да посланик Драган Ристиц, а без њега нема ни странке и статуса !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

12.02.2018 07:09

Уопсте не сумњам да це стари лисац у политици Дјурдјевиц, с неким заврсити компензацију и бити посланик.

ОДГОВОРИТЕ