Пиксијева кћерка се удаје у априлу

Ања и Иго ће у априлу организовати венчање, а одлучили су да део поклона дају у хуманитарне сврхе. Драган и Снежана Стојковић једва чекају свадбу своје мезимице.

Забава 09.02.2018 | 22:40
Пиксијева кћерка се удаје у априлу
Ања Стојковић, ћерка легенадарног фудбалера Драгана Стојковића Пиксија се удаје за француског рели возача Ига Валентеа. Њено срце је припало Французу још пре две године када му је родила ћерку Индију Роуз, а детаље свадбе нам је открила њена мама Снежана Стојковић.

"Венчање планирамо у априлу, на једном лепом месту на југу Француске. У великим смо припремама. Ања је изабрала венчаницу, коју дизајнира један познати светски дизајнер. Не откривам вам све детаље јер то треба да подели Ања. Ми покушавамо да ускладимо календаре свих нас и званица. Спремамо се за тај лепи догађај", каже ексклузивно за “Блиц” Снежана и додаје:



"Ања и Иго су се одлучили да део поклона који ће добити за свадбу, а који су новчани, усмере у хуманитарне сврхе. Сигурно ће бити нека хуманитарна оргнизација, али још нису одлучили тачно која. Ања и Иго ће одлучити да ли ће то бити нека дечја болница или нека друга хуманитарна сврха. Не знам још увек детаље шта ће тачно бити. Њима поклони апсолутно нису битни и не требају им. Мислим да је то један прелеп гест", каже Снежана.

А на питање да ли ће неко од српских певача увеличати њихово венчање, она је одговорила:

"Не, не, венчање ће бити на југу Француске, веома интимно у кругу најближиих пријетеља и породице. Нема потребе да се ставља акценат на забаву, биће добар ди-џеј, то је сасвим довољно".

Снежана и њен супруг Драган једва чекају венчање.

"Супруг и ја смо веома срећни због тога. То је требало и раније да буде, али једноставно, због обавеза свих нас, нисмо могли да се ускладимо. Радујемо се јако пуно предстојећем догађају", са осмехом каже Снежана.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Занимљиво

10.02.2018 07:54

Дјеца неће бити Срби,брука и онда се чудимо што као нација нестајемо а родитељи сретни што им унучад неће бити Срби а још су и ванбрачни,далеко је и СПЦ догурала народ се губи а виђе са политичарима распродаше све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.02.2018 08:52

Дјецу треба васпитавати првенствено да буду људи. Сви нешто србују, сакривају се иза вјере, а лице има друго наличје.

Name

Ре ре

10.02.2018 09:46

Нека си ти њему рекао мухамеде.

Name

ТОБЕЈАРАБИ

11.02.2018 04:55

Коментари су вам олицење крајњег примитивизма. Ти људи су космополите и њих не мозе водити у зивоту јадна СПЦ нити им одредјивати с ким,кад и гдје да радјају деце.

ОДГОВОРИТЕ