Павков ипак отписан!

Нападач сутра напушта Црвену звезду!

Фудбал 09.02.2018 | 18:15
Павков ипак отписан!
Иако је имао врло добру полусезону на позајмици у Радничком из Ниша и иако је прошао комплетне зимске припреме са Црвеном звездом, Милан Павков ипак неће бити део тог тима у наставку сезоне.

Два дана после по повратку са припрема у Турској, у Црвеној звезди су одлучили да ипак не рачунају наПавкова у наставку сезоне и он ће са вратити у Рданички на нову позајмицу која ће трајати до краја сезоне. Процењено је да корпулентни нападач не би имао довољну минутажу на Маракани и да је најбоље да настави са континуитетом игара и голова који је имао у нишу.

Током припрема у Анталији, Павков се наметао тренеру Милојевићу и оставио солидан утисак. Како се очекивало да клуб напусти Ричмонд Боаћи, логичан след догађаја је био да Павков остане и уз Јовељићабуде конкуренција Пешићу.

Сада Звезда остаје са тројицом нападача пред дуеле са ЦСКА и наставак сезоне на домаћем фронту. Али и са опасношћу да ако прода Боаћија, остане само са двојицом голгетера. И даље је актуелна опција о селидби Боаћија у Кину, па би Милојевић у том случају за наставак сезоне на располагању од класичних нападача имао само Пешића и тинејџера Јовељића, мада и новајлија Бен може с успехом да одигра ту улогу по потреби.

Такође, није искључена ни опција да Звезда купи нападача ако Боаћи оде. Прелазни рок у Србији траје још два дана, а као могуће појачање се последњих дана помиње Немања Николић из суботичког Спартака.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар