Штрајковао због Ситија, враћа се против Ситија!

Алжирски интернационалац после 10 дана се вратио тренинзима Лестера и биће у конкуренцији за суботњу утакмицу.

Фудбал 09.02.2018 | 13:15
Штрајковао због Ситија, враћа се против Ситија!
Ријад Махрез, један од двојице најбољих фудбалера Лестера, прекинуо је штрајк у који је ступио зато што клуб није желео да га прода Манчестер ситију.

Водећи тим Премијер лиге је последњег дана јануарског прелазног рока понудио за Махреза око 50 милиона фунти, што су челници Лестера одбили.

Интересантно је да ће Алжирац бити у конкуренцији за суботњи првенствени меч, у коме се "лисице" од 18.30 часова састају управо са Ситијем.

Менаџер Клод Пуел у четвртак је на конференцији за новинаре изјавио да Махрез неће играти на стадиону "Етихад", али да разуме да је играч прошао тешку ситуацију, па ће му клуб помоћи да се врати на терен "са осмехом на лицу".

Раније је из Лестера најављено да ће због штрајка фудбалер бити кажњен са 250.000 фунти.

Махрез је последњи пут наступио 20. јануара против Вотфорда, када је био и стрелац. Затим је пропустио мечеве против Евертона и Свонсија, у којима је првак Енглеске из 2016. године освојио само један бод.

Уз Махрезово име ове сезоне је уписано осам голова и седам асистенција, а Лестер после 26. кола заузима осмо место на табели домаћег првенства.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар