Видео: Звезда се опростила од Глоговца...

Небојша, сада је стварно мук. . .  Црвена звезда опростила се од великана српског глумишта и великог навијача црвено-белих Небојше Глоговца.

Фудбал 09.02.2018 | 12:45
Видео: Звезда се опростила од Глоговца...
Најтрофејнији српски клуб одао је почаст Глоговцу, који је умро у 49. години, захваливши му се за све оно што је учинио за Звезду.

"Као нескривени навијач Црвене звезде, Глоговац је учествовао у више догађаја у организацији клуба и пружао несебичну подршку. Звездина публика је увек обожавала мајсторе, а Небојша је био један од њих. Отишао је у легенду, али је остао у срцима свих. ФК Црвена звезда породици и пријатељима Небојше Глоговца изражава искрено саучешће. Драги Небојша, сада је стварно мук". 

Један од омиљенијих глумаца у српској јавности, нажалост, није успео да испуни своју велику жељу – да представу из Југословенског драмског позоришта одигра, како је рекао, пред својом Мараканом. 

Када је објављено да је Глоговац био у тешком стању, Звезда му је пружила подршку сликом пуног стадиона и његовим чувеним цитатом из филма "Небеска удица" као кореографијом – "Знаш ти како се постаје прави шампион? Тако што изадеш на терен кад је најтеже... и победиш". 

Глоговац је пре десетак дана хитно примљен у Институт за онкологију, где је јутрос и преминуо.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар