Протест у Атини, играчи бојкотовали химну Евролиге!

Букнуо отворени сукоб шампиона Грчке и руководства такмичења.  Рат Евролиге и Панатинаикоса траје - играчи "преседели" интонирање химне! Играчи жртве сукоба контроверзног бизнисмена и одговорних из елитног континенталног такмичења.

Кошарка 09.02.2018 | 09:30
Протест у Атини, играчи бојкотовали химну Евролиге!
Бурни газда Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос жестоко је кажњен због својих гестова и љут због једногодишње забране присуства утакмицама Евролиге најавио је и референдум међу навијачима о иступању клуба из тог такмичења.

Очекивано, тако подгрејани односи додатно су "закувани" у првој евролигашкој утакмици првака Грчке, одиграној овог четвртка у Атини, против Басконије.

Портал "Еурохоопс" објавио је најпре да кошаркаши нису хтели да изађу на паркет током интонирања химне Евролиге, која је одмах потом извиждана са трибина.

Раније током дана, ПАО је званично објаснио како ће изгледати референдум о иступању клуба из такмичења.

Навијачи Панате у понедељак и уторак ће СМС порукама одговорити на питање да ли су за напуштање Евролиге, а рачунаће се одговори који стигну са бројева власника сезонских улазница или било којих дневних карата купљених у последње три године.



Нема сумње да је управо контроверзни Јанакопулос наредио својим играчима да остану на клупи, а да ли ће бити последица остаје да се види.

До референдума...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар