Антић се враћа тек за Куп у Нишу!

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић ни у петак против Арманија неће рачунати на најискуснијег првотимца.

Кошарка 08.02.2018 | 19:15
Антић се враћа тек за Куп у Нишу!
Мада је његов повратак на терен стидљиво најављиван за "вечити" дерби, одигран пре 10 дана, Перо Антић (35) ће према најавама тренера Црвене звезде Душана Алимпијевића поново заиграти тек на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

"Антић ће у петак почети да тренира, али без контакта. Верујемо да ћемо на њега моћи да рачунамо у Нишу", рекао је Алимпијевић за "Спортски журнал", изразивши задовољство што се у понедељак на утакмици против ФМП Железника у тим вратио Џејмс Фелдин.

Антић је последњи меч одиграо 16. јануара, у Београду против Химкија, након чега је пропустио по три кола Евролиге и АБА лиге, а неће га бити ни у предстојећим окршајима са Арманијем (петак, 19.00) и Задром (понедељак).

Македонског ветерана је бол у стопалу мучила и пре актуелне паузе, пошто је између дербија АБА лиге, против Будућности и Цедевите, путовао са екипом у Истанбул, али није могао да помогне у дуелу са Ефесом.

Ако заиста буде спреман да заигра у Нишу, где је четвртфинале Звезда - Борац заказано за 15. фебруар, полуфинале за 17, а финале за 18. фебруар, Антић ће ван терена бити укупно око месец дана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар