Видео: "Вече кад је горео Београд!"

Бакљада за дочек 'црвено-белих'! Навијачи Црвене звезде приредили су спектакуларан дочек својим изабраницима по повратку са припрема у Анталији.

Фудбал 08.02.2018 | 12:45
Видео: "Вече кад је горео Београд!"
‘Црвено-бели’ су у среду увече допутовали из турског летовалишта, а на ауто-путу их је дочекала велика бакљада.

Навијачи су се распоредили на неколико надвожњака дуж београдског ауто-пута и тако најавили велику подршку за дуел са екипом ЦСКА из Москве у Лиги Европе.

‘Црвено-бели’ ће 13. фебруара пред пуним стадионом ‘Рајко Митић’ дочекати руског гиганта, пошто је УЕФА прихватила жалбу клуба и укинула првостепену одлуку да се дуел игра пред празним трибинама.



Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

од бенковца па до београда преко книна

08.02.2018 12:02

ОК, сада се издувајте и бизбаците све негативно да би на стадиону за време утакмице били достојанствени па видите ли да и за један криви поглед могу да нам раде ста хоце зато памет у главу и са звездом до побједе. Поздрав свима коју су прије неколико деценија путовали из Книна , Бенковца , Срба, ......возом ткз. босанском пругом на утакмице у Београд, мислим да смо први донијели велику заставу на север била је преко 50м ако не и висе а кројена ју у Книну у кројацкој радњи пок.Амановица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

08.02.2018 13:08

Сјећам се тих времена, редован сам био на Маракани, али ово сада се неможе са тим поредити. Ови ће поново направити неки скандал тако да сам сигуран да ће их Уефа избацити на једно двије године из тскмичења. Жалосно је што нема нико м... да ријеши проблем хулиганизма на спортским манифестацијама.