Борба за живот познате ауторке

Славна ауторка највећих домаћих хитова лечи се на Институту за онкологију и радиологију Србије.

Србија 07.02.2018 | 20:28
Борба за живот познате ауторке
Марина Туцаковић бије највећу животну битку.

Како сазнајемо, Марина се већ неколико недеља лечи на Институту за онкологију и радиологију Србије. Марина болује од опаке болести, а како каже наш извор здравствено стање најпознатије ауторке највећих домаћих хитова прилично је лоше.



- Сви на Институту се максимално труде да помогну Марини и да јој максимално олакшају тешке дане и битку за живот - каже наш саговорник.

Како додаје, Марина прима терапију, а сви се надају да ће "биг мама српске естраде", како је зову, победити болест и изаћи као херој.

Марина Туцаковић рођена је 4. новембра 1953. године у Београду, где је завршила Економски факултет. Први хит који је написла био је "Додирни ми колена", за групу Зана.



Марина је у браку са композитором Александром Футом Радуловићем са којим има сина Милана, званог Лаћа. Породица је 2008. године претрпела велику трагедију, када је Маринин и Футин син МиИлош преминуо у 24. години.

Марина је изузетно блиска са највећим домаћим звездама, којима је написала и највеће хитове.

Неке од њих су Цеца Ражнатовић, Јелена Карлеуша, Аца Лукас, Драгана Мирковић, Здравко Чолић, Лепа Брена, Оливер Драгојевић, Северина, Џеј Рамадановски, Ана Николић, Сека Алексић, Дара Бубамара, Харис Џиновић и други...

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 0

Оставите коментар