Леброн не иде из Кливленда, засад...!

Чини се, ипак, да је растанак све ближи. . .

Кошарка 09.02.2018 | 11:15
Леброн не иде из Кливленда, засад...!
Да ли ће Леброн Џејмс и наредне сезоне бити у Кливленду?

Питање које се све ћешће поставља у кошаркашкој јавности с оне стране Атлантика могло би у најскорије време да добије коначни одговор. Додуше, не ове зиме, већ по завршетку сезоне. Кавси не изгледају добро, а после још једног чудног пораза у којем је прокоцкано вођство од 21 поена приче о растанку поново су активиране. 

"Овде сам дугорочно, сигурно до краја сезоне. Морамо да схватимо како да се такмичимо. Не могу тек тако да одустанем од саиграча. Не бих могао то да урадим", рекао је Џејмс и тако јасно ставио до знања свима да у финишу прелазног рока неће бити сензационалног трансфера.

"Превише труда улажемо у сваку утакмицу. Победимо, изгубимо, играмо нерешено. На крају дана сви смо браћа, сви разумемо ситуацију. Саиграчима дугујем да сезону завршимо заједно, како год било. Никада не бих могао да одбацим своју 'но траде' клаузулу", каже Леброн.

Још прошлог лета могло је да се наслути да је растанак близу, неколико пута помињало се да Лос Анђелес Лејкерси желе Џејмса, а недавно је провејала бомбастична прича да би управа Голден Стејта могла да крене у чишћење састава како би се створио простор за потпис који би засигурно обесмислио целу лигу. 

Ту није крај спекулацијама о све извеснијем Леброновом одласку на лето. Поједини амерички медији тврде чак и да Џејмс није у добрим односим с делом свлачионице, али ни са Генералним менаџером Кобијем Алтманом. Подсетимо, први човек Кавса Ден Гилберт летос је донео помало зачуђујућу одлуку да отпусти тадашњег ГМ Дејвида Грифина и Алтмана постави за наследника. То је, наводи се, погодило Џејмса који је био у добрим односима са Грифином.

Дилеме нема, чека нас врло занимљиво лето у НБА лиги. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар