Лондонска бомба - Луис Енрике!

Деби можда већ против Барселоне на Стамфорду 20. фебруара!

Фудбал 09.02.2018 | 21:10
Лондонска бомба - Луис Енрике!
Позиција Антонија Контеа на клупи Челсија озбиљно је оздрмана. Италијан је то заслужио после тешких пораза од Дортмунда и Вотфорда, па су приче о његовом одласку све учесталије. Како јавља каталонски Спорт, некадашњи провитмац и тренер Барселоне Луис Енрике договорио је све услове око доласка на Стамфорд Бриџ.

Такође, наводи се да ће темпераментни стратег потписати уговор до краја сезоне 2019/2020, као и да је све спремно да и званично наследи Италијана на ужареној позицији.

Италијан је свој статус озбиљно покварио, а Челси више не делује толико сигурно када је у питању пласман у Лигу шампиона за наредну сезону, па су многи у Лондону, па и сам Роман Абрамович, свесни да нешто мора експресно да се мења.

Енрике, који је тренерско искуство на почетку каријере стицао искуство у Роми и Селти, водио је Барселону до две шампионске титуле, као и трофеја у Лиги шампиона 2015. године. Један од првих мечева на клупи Плаваца могао би да му буде баш против Барселоне на Стамфорду 20. фебруара у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона. Реванш јена Ноу Кампу 14. марта.

Чини се да све учесталије приче о смени не тангирају превише италијанског стратегу.

„Не бринем за свој посао. Радим сваки дан, дајем 120 посто од себе. Ако је то довољно, онда је све у реду. У супротном клуб може да донесе другачију одлуку. Не бринем, сутра је нови дан, могу да будем тренер Челсија или не. Какав је проблем? Моја душа је чиста. Идем мирно да спавам, покушавам све да учиним, ако то није добро, клуб може да донесе другачију одлуку. Живот иде даље“, рекао је Контенакон разочаравајућег пораза од Вотфорда у понедељак.

Челси након 26 одиграних кола на четвртом месту Премијер лиге са свега бодом више од Тотенхема, а у игри је и Арсенал који има пет мање.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар