Кикановић: Одличан однос са "Делијама", пустимо Омића на миру!

Елмедин Кикановић, кошаркаш француског Монака, рекао је да му је била част играти за Црвену звезду и да нема потребе да се шири негативна прича око Алена Омића.

Кошарка 08.02.2018 | 18:30
Кикановић: Одличан однос са "Делијама", пустимо Омића на миру!
Босанскохерцеговачки кошаркаш за црвено-беле наступао је од 2007. до 2010. када је клуб био у далеко тежој ситуацији него сада.

"Било ми је изузетно лепо и носим лепе успомене из тог периода. То је био мој први страни ангажман, мада нисам никад доживљавао Београд као иностранство. Црвена звезда је клуб с огромном традицијом и великом армијом навијача, па ми је била част бити део једног таквог клуба три године", рекао је Кикановић за "Ал Јазеера балканс".

Елмедин је као веома млад дошао у Београд (19г) и у клубу се задржао до 22. године.

"Однос с навијачима током све три године играња у Црвеној звезди био је одличан. У том тренутку ситуација у клубу је била далеко од идеалне, клуб је био притиснут финансијским проблемима, али подршка навијача никада није изостала", каже Кикановић.

Кикановић је истакао да није имао проблема са навијачима, а потом је прокоментарисао и новог играча Звезде Алена Омића.

"Немам посебан коментар на питање о Алену Омићу. Нико не пише о томе да му је 90 посто навијача Звезде аплаудирало и пружило подршку, а да је у утакмици с Партизаном доживео овације. Нема потребе да се шири негативна прича. Пустимо га да на миру ради оно што најбоље зна", рекао је Елмадин Кикановић.

Омић је на дебију за Црвену звезду у Пиониру добио мноштво увреде од стране ватрених навијача, који су потом истакли транспарент на којем је писало "Хвала управи за радост и титуле, док игра ко не треба на нас не рачунајте".

За разлику од њих, остатак хале му је пружило подршку, баш као и сваком другом играчу Црвене звезде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар