Стање у РиТЕ се нормализује

Стање у Руднику Гацко данас се нормализује након ванредне ситуације због енормних кишних падавина, експлоатација угља се одвија нормално, а наставља се и са производњом откривке, потврдио је Срни Петар Марковић, руководилац производње у овој радној јединици.

Република Српска 04.02.2018 | 10:30
Стање у РиТЕ се нормализује
Он каже да су у приправности људство и механизација уколико дође до непредвиђених околности након јучерашњег невремена.

"Ситуација је у потпуности стабилна. Насипи држе воду, а у послијеподневним часовима очекујемо већи пад нивоа воде", каже Марковић и додаје да се стање на терену прати и да ће адекватно реаговати уколико буде потребно.

Он истиче да вода није проузроковала никаве штете на механизацији, ни другој опреми, нити је продрла у коп.

(СРНА)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

04.02.2018 11:27

WЦ у дневној соби?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ас

05.02.2018 14:52

Написали му ста да казе балавац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

05.02.2018 20:37

Заиста те руде,то природно богатство је благо,тако оде мој комсија Стјепан Митровиц у рите Угљевик и запосли се као неки инзињер,преко неке страке и са фалс дипломомом и ето за пар година милион,па су га као ет суспендовали а он извади документ да није урацунљив а те политицке странке га стите,јер га они и поставили ту па он сад а на боловању па опет музе и опет замисли и постен радник тамо има добру плату иако их је се накрцало превисе ,ваљда то пред изборе па остану ипак ,ипак природна богаства су богаства али не за све,за појединце,ево ја у инострансву ринтам 15 година па нема ниста а комсија милионце па узива

ОДГОВОРИТЕ