Не изгледа добро - Новаку је рука у завоју, гипсу?!

На друштвеној мрежи Твитер појавила се слика Новака Ђоковића са једном девојком, на којој се јасно види да је српском играчу рука бандажирана.  Новакова слика о којој се говори! Шта се догађа са повредом Новака Ђоковића?

Тенис 01.02.2018 | 13:15
Не изгледа добро - Новаку је рука у завоју, гипсу?!
Ђоковић је у понедељак био у Прагу на прегледима код лекара, а само два дана касније стигао је до Швајцарске.

Српски играч на слици јасно има завој око десне руке, само не може лепо да се види да ли је у питању нека врста гипса и ако јесте, да ли му је цела рука завијена.

Ђоковић се на Аустралијан опена вратио после шестомесечне паузе, међутим није успео 100 одсто да залечи повреду лакта. 

И даље се не зна колика је пауза пред њим и да ли је потребан хируршки захват.

Новак Ђоковић наговестио је после пораза од Хјеон Чунга у осмини финала Аустралијан опена да ће, највероватније, морати да оде на нову паузу како би залечио повреду лакта.

И када је прошлог лета, након елиминације са Вимблдона саопштавао одлуку да ће се повући до краја сезоне, најбољи српски спортиста свих времена више пута нагласио је да му је постепени опоравак ближи од идеје да, цитирамо, "иде под нож".

Сличан став задржао је и после неуспешног покушаја да се врати на АТП тур, три победе и пораза у Мелбурну, а шта се од тада догађало јавност је мало могла до зна све до тренутка када се - судећи према фотографији - Новак није појавио у једном ресторану у предграђу Базела, Мутенцу, где је пристао да се слика на наговор особља.

Поносна Јоана Ралука објавила је фотку на Фацебоок страници, што није промакло јавности, као и завој који наш ас носи на десној руци.

Новак би према још увек актуелном плану турнира за 2018. следећи наступ требало да има на Мастерсу у Индијан Велсу 8-13 марта, а потом на Мастерсу у Мајамију.

Потом следе Мастерс у Мадриду и у Риму током маја, док крајем месеца (27), почиње други Гренд слем сезоне Ролан Гарос.

Ђоковић је у понедељак на најновијој АТП ранг листи напредовао за једну позицију, тренутно је 13. играч света са 2.470 бодова, док лидер Рафаел Надал има 9.760, само 155 више од Роџера Федерера.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар