Ана и Раста одустали од развода

Само неколико дана након што је домаћу јавност пријатно изненадила вест да ће бивши супружници, Ана Николић и Стефан Ђурић Раста, одржати заједнички концерт у македонској престоници, уследило је још једно изненађење.

Забава 01.02.2018 | 07:30
Ана и Раста одустали од развода
Наиме, не само да ће Ана и Раста наставити да деле сцену и студио када буду снимали певачицин нови албум, већ ће делити и животни простор и брачну постељу. Иако су пре неколико месеци објавили саопштење да се због „непремостивих разлика“ разводе након непуних годину дана брака, чини се да су одустали од те идеје. 

 Тако је макар рекао популарни репер у интервјуу за једну македонску телевизију, када је гостујући заједно с Аном први пут јавно говорио о разводу.

- Од почетка наше везе, Ана и ја имамо пословни и приватни однос јер смо се упознали у студију док смо радили њен прошли албум и увек смо успевали да се изборимо са свиме што је излазило о нама. Међутим, из наше несарадње са новинарима и потребе да заштитимо оно што имамо и волимо произашла је гомила ствари. Када не говорите оно што јесте, дајете простор ономе што није - рекао је Раста алудирајући на публицитет који је добила прича о њиховом разводу.

С друге стране, Ана је била нешто краћа док је говорила о односу са оцем свог детета.

- Од почетка наше везе прати нас фама, иако то није била наша жеља, тим пре што смо обоје ретко говорили о приватном животу, а тако бисмо и да остане - казала је Ана, која са репером има шестомесечну ћерку Тару.

- Тара ових дана пуни шест месеци и чини ми се да још нисам суштински свесна да сам постала мајка. Ово је први пут да смо се раздвојиле и много ми недостаје. У почетку сам била сама са бебом, али када сам почела да се припремам за повратак на сцену, морала сам да унајмим помоћ - била је искрена Ана, која је додала да ћерка личи на тату.

Како „Ало!“ сазнаје од извора блиског познатом пару, њих двоје ће ових дана повући захтев за развод.

 Тачно је да су одустали од идеје да се разведу, јер су схватили да не могу да живе једно без другог. Иако се сада наводи да је њихов развод само маркетиншки потез, то није тачно, јер су предали захтев за развод, који ће сада морати да повуку. Ана и Раста обожавају малу Тару и не желе да расте без једног родитеља - каже наш извор.

Иначе, Ана и Раста ће 16. фебруара одржати заједнички концерт у Скопљу, а ових дана заједно бораве на промотивној турнеју у Македонији.

Подсетимо, поп певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста венчали су се у јулу 2016, након само неколико месеци забављања. У августу наредне године, Ана је на свет донела девојчицу Тару, а већ у новембру пар је објавио да се развео.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Педја

01.02.2018 06:56

Ух!! Бас сам се био препласио да це да се растану, то би био велики губитак за цитаву нацију. Нека вас бог драги цува !

ОДГОВОРИТЕ