Зоран Марјановић урлао у затвору!

Зоран Марјановић, супруг убијене певачице Јелене Марјановић, пред цимерима у ћелији урлао да он није убица и рекао да ће открити ко је!

Забава 31.01.2018 | 13:45
Зоран Марјановић урлао у затвору!
Зоран Марјановић који се налази у притвору због сумње да је убио своју супругу, певачицу Јелену Марјановић, је под све већим притиском због чињенице да ће против њега ускоро бити подигнута оптужница и да му прети да остатак живота проведе иза решетака.

Марјановић је у последње време, за разлику од почетка боравка у ЦЗ, нервозан и напет. Када је саслушана његова снаја и кад је постало извесно да ће ускоро бити подигнута оптужница, цимерима с којима дели ћелију недавно је рекао да он није убица, али зна ко јесте.

- Зоран је дуго био прилично миран и прибран. Углавном је говорио о томе како му недостаје ћерка Јана, а често је помињао и нову девојку. Међутим, последњих дана осећа се промена у његовом понашањ, вероватно јер је свестан да се ближи дан одлуке о његовој судбини. Једног дана је одједном почео да прича о Јелени. Кренуо је да виче да је није он убио, али да зна ко јесте. Све се орило по ћелији. Викао је да више неће да ћути и да ће све да открије - тврди извор "Курира" који не искључује могућност да Зоран каже све што зна.

Као последњи сведок у истрази саслушана је супруга Зорановог рођеног брата Милица Марјановић. 

- Саслушани су досад сви предложени сведоци, а у Више тужилаштво стигли су и налази психијатријског, телекомуникационог, али и временско-просторног вештачења. Списи предмета имају нешто мање од 1.000 страница и на тужилаштву је сада да их размотри и донесе одлуку да ли има довољн одоказа за подизање оптужнице на основу које би се Зорану судило - објашњава саговорник из истраге.

(Ало/Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар