Телевизија у служби једног човјека!

''Радио-телевизија Републике Српске синоћ је још једном показала да је у служби само једног човјека - предсједника Републике Српске Милорада Додика. РТРС је синоћ емитовала емисију „Ћирилица“ у којој је Додик био гост и тиме је опет доказано да јавни сервис Републике Српске не одговара грађанима који је плаћају, већ само и једино Додику'', саопштено је из СДС-а.

Република Српска 24.01.2018 | 11:49
Телевизија у служби једног човјека!
Саопштење преносимо у цијелости:

''Додик је до сада 11 пута гостовао у „Ћирилици“, а РТРС је свако гостовање у овој емисији емитовао. Истовремено су игнорисали гостовања других политичара из Републике Српске – Младен Иванића, Драгана Чавића, Огњена Тадића.

Гледаоци који су синоћ у Републици Српској жељели путем Мтела директно гледати приватну ''Хаппy ТВ'' пред собом су имали упозорење да садржај „није за млађе од 18 година“ и закључан канал, али то није сметало јавном сервису Републике Српске да тај исти тај програм емитују отворено и без упозорења.

Српска демократска странка поставља још једном питања: зашто РТРС емитује „Ћирилицу“ само онда када гостује Додик? Да ли је РТРС јавни сервис свих грађана или само једног човјека? Да ли се уређивачка политика РТРС кроји на уредничком колегијуму или у Додиковом кабинету под будним оком медијских и иних других савјетника? Зашто РТРС игнорише друге политичаре из Републике Српске који гостују у „Ћирилици“?

Срамотно је, и за јавни сервис недопустиво, да у силној журби да се додворе свом главном шефу, пусте потпуно технички непристојан и неприлагођен „директан пренос“ у којем се изнад главе предсједника Републике 30 пута врти најава сутрашњег гостовања Јелене Карлеуше на телевизији Хаппy, као и рекламе за „Звезде Гранда“. Зар предсједник Републике да рекламира и Јелену Карлеушу? Након свега је јасно да се старе праксе настављају и да нико неће одговарати на злоупотребу јавног сервиса који не смије да буде сателит само једне странке и једне личности.

Исувише одани и непрофесионални, одговорни људи јавног сервиса у исту раван ставили су предсједника Републике Српске, ,,Звезде Гранда'' и Јелену Карлеушу.

И с обзиром на то да је у емисији коју је директно преносила РТРС, предсједник Републике Милорад Додик изнио гомилу бескурпулозних лажи на рачун функционера Српске демократске странке, а што је јавност у Републици Српској пратила путем РТРС, од генералног директора РТРС тражимо да у истом трајању од два сата и пет минута и у термину у радном дану ( од 21 час до 23:05 ) обезбиједи гостовање функционера Српске демократске странке како би равноправно могли одговорити на све лажи и клевете из уста Милорада Додика. Очекујемо да до краја седмице будемо обавијештени о термину емисије!'', наводи се у саопштењу.

Извор: Информативна служба СДС-а

Коментари / 90

Оставите коментар
Name

Никола

24.01.2018 10:55

Ово нема ни у Сјеверној Кореји,јавни сервис који сви градјани финансирају на најгори начин промовише само једног човјека пљувајучи и ругајучи се свима који не мисле као он! Овакво понашање ће им се обити о главу,живи били па видјели!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боргер

24.01.2018 11:28

Умјесто да писемо коментаре дреба да изадјемо на улице и да исказемо мисљење

Name

Кхал Дрого

24.01.2018 11:42

Па, ја нисам кредибилан на овој теми са обзиром да ни Хепи ТВ ни РТРС никад не гледам (заправо ТВ осим спортских преноса никако не пратим, вијести пратим искључиво преко интернета). али апсолутно вјерујем да мање више све ТВ станице имају селективан приступ и да су у служби или једног човјека или једне политичке опције, или раде по налогу оних који их кеширају. Ту има и злоупотреба, и то није спорно. Ипак, ниси у праву Никола, грађани не плаћају одређеног јавног емитера (у овом случају ми из Српске преплату РТРС), него плаћамо таксу на посједовање ТВ апарата. Која се дијели 1/2 ТВ БиХ те по 1/4 РТРС и ФТВ. Што се мене тиче нико не завређује да добине те паре, посебно не они који (а то сам преко интернета итекако прикупио) нашу Српску иили ВРС оцрњују и називају погрдним именима, но то је већ друга тема.

Name

писац

24.01.2018 11:56

Прије него што изађете на улице престаните плаћати РТВ претплату!Имам једну молбу за све ТВ куће да се направи једна емисија са два госта Милорад Додик и Драган Мектић.

Name

ЖИКА Ж

24.01.2018 11:56

ПОЗДРАВ ЗА ТАКОЗВАНУ РТРС, НЕЋУ ВАМ НИКАДА ПЛАТИТИ РТВ ТАКСУ.

Name

Ре

24.01.2018 12:00

Ко да изадје,,кад вас 20-30 виси овде и писе коментаре...рекао би цовјек који су,,а да изадјете на протест стали би сви под једну сљиву

Name

Кратка памет

24.01.2018 12:07

Да поновимо: Сваки, али сваки дан укупни ДУГ се повецава за преко 1 500 000 марака,......једносмјерна улица

Name

Гаврило Пале

24.01.2018 12:24

Која будала гледа тај РТРС? Смеце од тв. БН закон тв, ОСМ и Тв И.Са.су такодзе смеце које за Додика ради.

Name

Ре

24.01.2018 12:25

Уколико је то тако ,онда је он обер криминалац ,питас се где си судови ,и ста они уопсте раде ,или су постављени само за прогањање и понизавање малога цовека,мислим да не гресим ниста ;реци цу једно;је*ем и маму проклету свима ,до када це тај терор изводити .

Name

П

24.01.2018 12:58

ПОНЕКАД ЧИСТО ИЗ РАДОЗНАЛОСТИ ПРЕБАЦИМ НА ОВУ ДОДИКОВУ ТВ КОЈУ СВИ ПЛАЋАМО ПРЕКО ПРЕТПЛАТЕ И СВАКИ ПУТ СЕ ЦИНИЧНО НАСМИЈЕМ!МИЛЕ, ЖЕЉКА,МАЈКИЋКА И КОШАРАЦ НЕ СИЛАЗЕ СА ЕКРАНА.АЈ ШТО НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ТЕРМИНЕ ЗА СВОЈЕ КОАЛИЦИОНЕ ПАРТНЕРЕ СП И ДНС АЛИ НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ НИ МНОГИМ СВОЈИМА ИЗ СНСД-А ДА СЕ ПУНО ЕКСПОНИРАЈУ(РАДОЈИЧИЋ, РАДМАНОВИЋ, ПЕТРОВИЋ,З. СТЕВАНОВИЋ,В. МИТРОВИЋ....И КАКО БУДУ ПРИЛАЗИЛИ ИЗБОРИ ОВО ЋЕ ТЕК ДА БУДЕ СВЕ ИЗРАЖЕНИЈЕ!СИЦИЛИЈА ЈЕ ШВИЦА ЗА НАС!

Name

локо

24.01.2018 14:29

Народе ово је крај свијета! Људи ем су нам опустошили државу ем нас свакодневно спрдају помоћу својих медија.

Name

Пролетер

25.01.2018 14:01

Јел може неки хинт, о директном јављају РТРС са неке славе, гдје је Додик био гост, пошто је то важна вијест? Чини ми се да се то десило ових дана.

Name

Срби из Републике Српске плацају све емосије на Хаппy ТВ у којима уцествује Додик

26.01.2018 08:24

Срби из Републике Српске плацају све емосије на Хаппy ТВ у којима уцествује Додик, а затим и ТВ претплату за РТРС. Залосно је сто из обавезне претплате пола иде за БХТ и ТВ ФБиХ из будзета РС. Тако Додик помазе "Бакету" и Цовицем народним парама, а они за узврат Баји у ФБиХ сире послове "Проинтера" малог Игора. Спириц моли тог истог Бакира да му врати сина у ОСУ у БЛ...Јос залосније је сто се из будзета РС сваки пут кад Додик приватно путује у Бгд плацају дневнице - његове и пратње му, гориво, путарине и троскови репрезентације. Треба поцаститити и сниматеље, Миломира Марица. Па, ваљда Додик у Београду "свидја" и неке друге приватне послове, обилази своје "празне" станове, узима мјесецне кирије, фирме у које је пласирао свој теском муком стецени капитал...

Name

Ја сам Босњак из Зенице, мени само овај један видео говори да је тај вас Додик

26.01.2018 12:31

Ја сам Босњак из Зенице, мени само овај један видео говори да је тај вас Додик најобицнији силедзија и прљав цовјек као сто је и нас Бакир И. и пола врха владајуце СДА. Поздрављам све оне који трезвено разговарају о смецу у свом двористу.

Name

РЕ: @Никола - Ово је прави Додик. Он најбоље познаје себе и ја му "вјерујем" све од ријеци до ријеци:

26.01.2018 22:51

РЕ: @Никола - Ово је прави Додик. Он најбоље познаје себе и ја му "вјерујем" све од ријеци до ријеци: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=WДсyгзи3о2М Милорад Додик на завршној конвенцији Бориса Тадића у Београдској арени 12,728 виеwс Демократска странка Публисхед он Маy 17, 2012 (Београд, 17. маја 2012) Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је, пружајући Тадићу подршку, да је чланство Србије и Републике Српске у ЕУ једини начин да граница на Дрини буде укинута и да српски народ са обе стране те реке буде једно. Треба нам јака Србија, нама из РС који живимо за Србију. Хоћемо да имамо јаку и европску Србију. Само тако нема граница на Дрини, поручио је Додик. Он је истакао да је Борис Тадић најбољи избор за земљу и народ. Он је припадник нашег народа који никада није сметнуо са ума да је Србин. Он је сарадњу са другима увек сматрао приоритетом, а само та сарадња може да нас легитимише најбоље у свету и региону. Зато нам Борис и треба, нагласио је Додик. Председник Републике Српске је подсетио да је Борис Тадић у прошлости био и најдоследнији гарант целовитости БиХ и њене дејтонске архитектуре, што је и политика власти у Бањалуци. (за више информација посетите хттп://www.дс.орг.рс/медија-центар/ве...) хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/ВмРXВWВQВФдТцм8/ Говор Милорада Додика у Бијељини: Побиједили смо БНТВ хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/QкВБа0хнВФНСQВУ/ Лицемјерна изјава Милорада Додика о непотизму хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/бГ1РСДНлYВп1Wнц/ Томислав Николић: Када будете потерали ове криминалце, неће моћи да се сместе у Србију хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/YXБСWУтwQкЈФцкк/ АТВ ВИДЕО/ДОСИЈЕ: Милорад Додик хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/ОВБ5ТнпБН3Нлцјг/ Говор Милорада Додика на Конвенцији СНСД (Лакташи 6.9.2014.) хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/QкВБа0хнВФНСQВУ/ Лицемјерна изјава Милорада Додика о непотизму Говор Милорада Додика у Бијељини: Побиједили смо БНТВ Почетак необично жучно интонираног говора Милорада Додика на отварању болнице у Бијељини. хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=12&идновост=34814 Један коментар цовјека који кој је гласао за Додика: 88делија е миле миле , некад сам гласао за тебе , а сада бих осеко ту руку која је твоје име заокрузила ( среца ти је па немас опозицију у вој распалој и напаценој земљи ) лоповцино једна распала. хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/бГ1РСДНлYВп1Wнц/ Томислав Николић: Када будете потерали ове криминалце, неће моћи да се сместе у Србију

Name

@ЖИКА Ж 24.01.2018 12:56

27.01.2018 00:56

РЕ: Стани мало ЖИКА Ж, а ко це онда исплатити онолику плату и остале принадлезности за Мату Дјаковица? Ста цемо ако М. Дјаковиц напусти РТРС? А знас ли да се пола РТВ претплате која се прикупи за РТРС уплацује на рацун ФТВ, јер у ФБиХ је веома мала наплативост за тај "јавни сервис", па им "додиковизија" мора дотурати половиону свог "улова" да помогне "браци" муслиманима да одрзе "дрзавну" ТВ на нивоу БиХ.

Name

@ЖИКА Ж 24.01.2018 12:56

27.01.2018 07:24

РЕ: Стани мало ЖИКА Ж, а ко це онда исплатити онолику плату и остале принадлезности за Мату Дјаковица? Ста цемо ако М. Дјаковиц напусти РТРС? А знас ли да се пола РТВ претплате која се прикупи за РТРС уплацује на рацун ФТВ, јер у ФБиХ је веома мала наплативост за тај "јавни сервис", па им "додиковизија" мора дотурати половиону свог "улова" да помогне "браци" муслиманима да одрзе "дрзавну" ТВ на нивоу БиХ.

Name

Лазни "заститници легитимних интереса српског народа" - циркусант Милорад Додик:

27.01.2018 19:01

"Заститници легитимних интереса српског народа" - циркусант Милорад Додик: Борис Тадић и Милорад Додик, иста представа као и све Додикове изборне циркуске представе на Мањаци код Бањалуке. хттп://пугбтубе.ру/раздел/В0РзеWд6аТНвМк0/ Милорад Додик на завршној конвенцији Бориса Тадића у Београдској арени (Београд, 17. маја 2012) Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је, пружајући Тадићу подршку, да је чланство Србије и Републике Српске у ЕУ једини начин да граница на Дрини буде укинута и да српски народ са обе стране те реке буде једно. Треба нам ј...

Name

Када би своје снаге "удрузили" Мато Дјаковиц и Миломир Мариц на РТРС

28.01.2018 05:23

Када би своје снаге "удрузили" Мато Дјаковиц и Миломир Мариц на РТРС, Додик би мање путовао у Бгд ради уцесца у Марицевим ТВ емисијама на ТВ Хаппy. Занимљив текст на Фронталу.рс је написао Марко Сикуљак под насловом "ЗАСТО МИЛОМИР МАРИЦ МОРА ПОСТАТИ ДИРЕКТОР РТРС". Сикуљак казе "Умјесто да РТРС престане куповати Додикова гостовања на на Хепију, боље је да доведе Марица да им буде уредник. Директор! Алфа и омега..." Види даље на линку: хттп://фронтал.рс/марко-сикуљак-засто-миломир-мариц-мора-постати-директор-ртрс/

Name

Последњи кинески цар

24.01.2018 10:58

Е сада истрајте на овом захтјеву и идите до краја. А не као они захтјеви са протеста 2016.године које сте упутили и никад их више нисте поменули. Нема одустајања ако хоћете нешто да учините, видите да више за Вас нема ко ни гласати, сви се исељавају. Остају само политичари, радници у јавном сектору и пензионери. А то није Ваше бирачко тијело. Значи до краја , на улицу, на протесте и пред РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2018 13:54

ови мафијскапородица "додик" верујте ми заврситце као цаусеку ,ниста ми их неце бити зао ,напит цу се каоцрна земља ,долазивам крај ,издајице ср рода , вратите нам насе новце ,зајебите нема вам спаса ,

Name

yугословен

24.01.2018 11:01

ЦАУСЕСКУ СВЕ ДОК ВИСЕ ПРЕКИПИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеx

24.01.2018 11:53

то мили,како га се сјети,ја видим ово ми све познато па никако да сконтам

Name

ре yугословен

24.01.2018 14:36

То што се изнад његове главе нешто више од 2 сата вртила Карлеуша и звијезде гранда то може имати и другачију поруку јер водитељ Марић је доста јак и префриган играч. Можда је порука обичном гледаоцу да је све то што се синоћ видјело на "ћирилици" кич и шунд, а то да ртрс већ годинама оваквим понашањем тјера спрдњу са народним стрпљењем. Нека ме демантују па прикажу Милин интервyуу у слободној далмацији кад је исказивао свој понос што РС за коју је погинуло близу 30 000 најбољих он Миле Додик као резервни официр у ВЕС-у војна полиција није ни стварао а нити бранио с' пушком у руци, а да ли ју је подривао остављам вама да се изјасните.

Name

рањеник

24.01.2018 11:06

Оно је дно дна, невјероватно какав лажов, како бескрупулозан човјек, страшно. Сигурно губи изборе и бјежи из земље, ја молим Бога због мојих рана да борце Савчић изведе ускоро на улице, да га усраним моткама дотучемо. Да ли је овај народ нормалан, знате ли ви које су националности прва три човјека у влади Републике Српске, зар сам зато метке примио маму вам СНСД лоповску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОРРО

24.01.2018 11:12

ПРАВО ЗБОРИШ ЈУНАЧЕ И СРЕТНЕ ТИ РАНЕ БИЛЕ, КАКО СЕ ТО КАЖЕ - АЛИ СЕ МЕНИ НАЈВИШЕ СВИЂА ОВО СА МОТКАМА !

Name

%%%

24.01.2018 11:23

Буди миран метковани. Миле настави по плану, ови биједници су обицни јазавци, какви њихови протести...немају даму за тако несто...

Name

Хкккк

24.01.2018 11:34

Ста си мислио јунацино, ако растјерас другсције да це ти бити боље, само да знас миле је нас и све иде по плану и он је скоро па заврсио посао

Name

рањеник-Хкккк

24.01.2018 12:56

Ко је рекао да се растјерају другачији, ја сам рекао да треба да растјерамо лопове који су иништили борцима фабрике и оставили их без достојанства. Зато очекујем да генерал Савчић као наш официр крене у офанзиву са усраним моткама. Ако не смије, онда да ми прво њега и његове сараднике напарадамо усраним моткама, па тек онда Додика и остале лопове.

Name

ниси једини

24.01.2018 13:22

Рањениче и ја сам рањен и исто желим. Шта овај Хкккк хоће, нека се распита о имовини предсједнице владе, Сребренке и нека види гдје све винограде има Касиповић, па нека онда сере о томе да су неки другачији. Ја се нисам борио да ме нико пљачка, ни Додик, ни остали његови из владе и јавних предузећа. Богу ногу отеше што каже народ.

Name

Но

24.01.2018 11:10

Нортх Кореа

ОДГОВОРИТЕ
Name

МБ

24.01.2018 11:12

Гледао сам цирилицу ниста није ново рекао,понавља исте ствари као папагај ,велица себе лупа као Мартин по дивизији једноставно био је досадан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста ново

24.01.2018 12:00

Ста ново да казе па погресио си програм није ти то риалити да сваки дан иде нови трац. Цовјек с поносом прица како је бранио српство и српску дрзавност и то је једноставно тако било. Не постоји код Срба нико други ко мозе то да исприца, па онда комплекс проради

Name

Ре.ста ново

24.01.2018 12:59

Он бранио српство Оно Сто је он прицао У цирилици је лупање где је он био у рату он брани српство од срба он брани оно сто је покрао.

Name

Критичар

24.01.2018 11:13

Господа из СзП нека организује велику акцију потписа ко не жели да гледа смеће ткз РТРС и стане иза тога да се не плаћа ТВ претплата приватн тв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛЕФ

24.01.2018 11:13

СВИ ЦЕМО ГЛАСАТИ ОПЕТ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА......ИВАНИЦ МЛАДЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наравно

24.01.2018 12:38

Хоћемо, само да ову гамад скинемо.

Name

Јанко

24.01.2018 11:16

РТРС - шта ови људи раде није реално. Гори смо од Сјеверне кореје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

24.01.2018 12:01

Дебилцино је л у Сјеверној кореји имас оволико непријатеља уставног поретка дрзаве РС

Name

ре РС

24.01.2018 12:47

Ти знас ста је угрозавање уставног поретка.Мозда имас заврсен приватни факултет али твој највеци домет је да копирас документа у згради владе

Name

Милос

24.01.2018 11:16

Догодине ће их народ казнити за све лажи које просипају грађанима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисам ја, Тита ми.

24.01.2018 11:21

Хаххахаа, опет кмечавци кмече. То је, мора им се признати, једина ствар коју својски одраде. Милорад Додик је предсједник Републике Српске и као такав је гостовао. Чим мали Вукота порасте и у далекој будућности, не дао Бог, постане предсједник Републике Српске и он ће гостовати код чика Марића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

24.01.2018 14:36

Ајде ти титов пионирциц лијепо разгули са овог портала. Ово није портал црвених бандита вец осиромасених градјана РС-а, тако да теби овдје није мјесто. Све сто писес ти је јако глупо јер ти је мозак остао јос у далекој прослости па незнас о цему се ради нити кога бранис од кога. Тако лијепи мој пионирцицу заобидји нас портал , нас ојадјених и обеправљених у сваком погледу од стране тих твојих које тако срцано бранис.

Name

Република Зворник

24.01.2018 11:22

Република Српска функционисе без аномалија ! ФБиХ је у колапсу ,омладина им одлази,фиме пропадају,дуг се гомила... Српска постаје све препознатљивија у свјетским политицким оквирима

ОДГОВОРИТЕ
Name

макy

24.01.2018 11:40

Тако је Зворник!

Name

Тз

24.01.2018 21:21

Хахахах...

Name

ре Република Зворник

26.01.2018 19:01

На којим си ти психо-активним супстанцама xаxxаxаxаааа...

Name

ја

24.01.2018 11:36

Људи јели могуће да човјек додик може онолико да мрзи друге људе!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

24.01.2018 11:45

Види се да предсједник воли естрадне цице маце, Српску мајку " воже" авионом, а Јеленицу рекламира. Још само Рада Манојловић и Прија да се укључе , па шаторска кампања са волом печеним може да почне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

24.01.2018 11:48

СДС-у као странци свака цаст, али замјерим њиховој информативној слузби јер у 80% изјава завадјају обицне људе.Тако имају повод да се поцну препуцавати.Све странке су у једној ствари исте, а то је да се свим средствима боре за боље фотеље,а кад сједну у њих ниста не раде за народ од кога су изабрани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.01.2018 11:52

ТО СЕ ЗНА И ВЕОМА ЈЕ ОПАСНО.СВЕ ЈЕ УШМИНКАНО НИШТА НИЈЕ РЕАЛНО.КАД ИХ ГЛЕДАМО КАО ДА СМО У ШВИЦАРСКОЈ.ПРИКАЗИВАТИ ОНО ШТО НИЈЕ СТВАРНО ГУБИ СМИСАО.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

24.01.2018 11:52

Додик је пао у бедак након што су се обрукали са оним ликовима из Србске части па сада то покушава заташкати причом о наводном покушају хапшења а све то се дешавало прије годину и по или више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

24.01.2018 11:54

Која јадна глума Додик који је на тенковима СФОР-а дошао на власт у Републици Српској сада себе у Србији покушава представити као неког патриоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гагигаги

25.01.2018 23:53

То је било у прослом вијеку,ми смо глуп народ.А и предсједник је тад био проевропски орјентисан.

Name

мар

24.01.2018 11:57

Добро веце Прецеднице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

24.01.2018 11:58

Истина ја кад год пребацим на РТРС видим Додикову главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

24.01.2018 12:00

ДРЖАВА Р.СРПСКА ЈЕ У ПРИВАТНОМ ВЛАСНИШТВУ ЈЕДНОГ ЧОВЈЕКА И ХОБОТНИЦЕ КОЈА ЈЕ СВЕ ШИРА А ВИ ПРИЧАТЕ О ЈАВНОМ СЕРВИСУ ОВО ИДЕ СВЕ ДОЂАВОЛА ЈЕР ЈЕ НАРОД ПОСТАО БАХАТ И БАШ ГА БРИГА ЗА СВЕ ШТО СЕ ДОГАЂА ОКО ЊЕГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доналд

24.01.2018 12:00

Безобразлук тезак на ртрс сваки дан само лазу народ како бајно зиви како је све супер све цвјета,а реалност јадна и бједна сто је најгора сваким даном све гора.Уредници додиковог бандитског ртрс или намјерно лазу народ,или су на неким теским дрогама халуциногеним па је њима цак уствари и добро.Дефинитивно на ртрс изгледа виде боје које не пистоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доналд

24.01.2018 12:01

Безобразлук тезак на ртрс сваки дан само лазу народ како бајно зиви како је све супер све цвјета,а реалност јадна и бједна сто је најгора сваким даном све гора.Уредници додиковог бандитског ртрс или намјерно лазу народ,или су на неким теским дрогама халуциногеним па је њима цак уствари и добро.Дефинитивно на ртрс изгледа виде боје које не постоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

24.01.2018 12:11

Није ми јасно зашто тај РТРС више не промијени и име у Додиковизија јер и птице на гранам знају шта они раде и како

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

24.01.2018 15:40

То Додо...богу...и он је давно излудјивао пецински зиваљ,твој лик требају деца да цртају из ликовног у првом разреду.Не мозе ти цитав дуњалук ниста,само карињај .

Name

Марко Ивић

24.01.2018 12:13

јад и чемер од јавног сервиса а најцрње је то што им ми грађани морамо плаћати да нас овако бесомучно лажу

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.01.2018 12:15

МАРИЋУ НИСТЕ ПОСТАВИЛИ НИЈЕДНО НОРМАЛНО ПИТАЊЕ. САМО СМО ЧУЛИ ХВАЛИСАЊЕ ДОДИКА И ЉУБАВ ПРЕМА СРБИЈИ ЗАТО ШТО МУ ЈЕ ТАМО БОГАТСТВО.БОГАМИ НАЈБОГАТИЈИ БЕОГРАЂАНИ СУ НАПУСТИЛИ БЕОГРАД И ТО НАЈВЕЋА ПАМЕТ СРБИЈЕ ЗАТО ШТО СУ ОВАКВИ ПРЕОВЛАДАЛИ.КО ГА ЈЕ ДОБРО СЛУШАО НИШТА ЧОВИЈЕК НИЈЕ РЕКАО .ИСПАДА ДА ЗА ЊЕГА НИШТА НИЈЕ АМЕРИКА. ОН ЈЕ БОГ. ОНИ СУ БЕЗВЕЗЊАКОВИЋИ СА КОЈИМА ЈЕ ЊЕМУ ИЗ ПОНИЖЕЊА ПРИЧАТИ . КО ЈЕ ГОД ИМАО БОГАТСТВО ПРИЈЕ РАТА САДА ЈЕ НАЈВЕЋА ФУКАРА ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.ТЕЛ

24.01.2018 12:23

ОТКАЗУЈЕМО УГОВОРЕ СА М.ТЕЛОМ ,СВЕ ТЕЛЕФОНЕ И ОСТАЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гагигаги

25.01.2018 23:50

Па мора мтел фамилији Додик плацати кирију,немојте отказивати.

Name

Са стране

24.01.2018 12:24

Ја имам друго питање - зашто било која тв кућа преноси "Ћирилицу" и ону протуву Марића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре са сзране

24.01.2018 12:58

РТРС се мора плацати и то је добра ТВ куца и Мариц је изузетна и цијењена лицност, а коме се не свидја нека не гледа Ма ста ви зелизе постици накарадним коментарима.?

Name

КОМЕНТАТОР

24.01.2018 12:28

Одавно не гледам ртрс. даљински у руке у сваком случају имам и резервне батерије за даљински!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

24.01.2018 12:42

Коцијас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бећо

24.01.2018 12:43

Јесте ли видјели ово? 120000 КМ годишње за Енциклопедију РС. Коме то треба, осим да онај мртвац Рајко Кузмановић омасти бркове. Ово је нечувено шта се ради...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кизо

24.01.2018 13:07

Ено дао је и за цркву на Врачару велике паре...има се може се...а ми ћемо скупљати за болесну дјецу, правити куће људима и тако...

Name

Није тако Кизо 24.01.2018 14:07

27.01.2018 15:16

Додик никоме ниста не даје. Ако је то рекао у тв емисији код Миломира Марица, то је најобицнија лаз. Додик је к'о православни поп - само узима, ником ниста не даје и говори да це све сто некоме треба дати Бог (а мозда и неце - све је Бозја воља).

Name

Бањалука

24.01.2018 12:45

Могли би несто урадити умјесто сто само писете саопстења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.01.2018 12:54

Јадна и телевизија и преседник а и народ којеме је он преседник,та ТВ куца најбоље да продуцира филмове у којима це главну улогу радити преседник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

судија

24.01.2018 12:59

РТРС је одредила термин емисије 30.02 2058 у 02 часа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Судија

24.01.2018 13:24

У 14. часова.

Name

Ин

24.01.2018 16:39

Народ треба да престане лацати претплату јер тателевизија је направљена насим парама а украо је додик. На протесте пред ртрс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда

24.01.2018 16:39

Сви срби у једној дрзави.....немогуце ,,ТИЈЕСНА,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

24.01.2018 21:51

Бојкотовати РТРС негледати познајем људе који гледају јавни сервис људима је испран мозак као да су на теским дрогама невиде колико биједно зиве. Гледање РТРС опасно и по здравље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

24.01.2018 23:17

Док Додик трује народ лажима ови из опозиције не раде ништа осим што пишу саопштења за јавност. Ма изведите више народ на улице да скинемо ову гамад са власти и прије октобра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зна се..

25.01.2018 07:23

Мало им главна јавна телевизија па купише још једну. И та друга, АТВ, је фамилије Додик. Упућени веле да је њихова са процентом учешћа у власништву чак и већим него у Интегралу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

25.01.2018 13:14

Имате и хајат... изволите брацо

Name

питање за опозицију

25.01.2018 21:34

за Бога милог има ли ико да стане у крај окупацији Јавног сервиса од стране СНСД-а? Годинама прицају само о странацком запосљавању опозиције а не виде ста ради СНСД! Пљују опозицију на сваки нацин. Питање за опозиционаре: ЗАСТО то себи дозвољавате? Засто не покренете правна питања против РТРС-а? Засто то трпите?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гагигаги

25.01.2018 23:45

Па сваки резим има своје медије,ста је ту цудно..А само они који су поданици резима и гледају тај исти медиј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ: @Никола - Ово је прави Додик. Он најбоље познаје себе и ја му "вјерујем" од ријеци до ријеци.

26.01.2018 10:58

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=WДсyгзи3о2М Милорад Додик на завршној конвенцији Бориса Тадића у Београдској арени 12,728 виеwс Демократска странка Публисхед он Маy 17, 2012 (Београд, 17. маја 2012) Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је, пружајући Тадићу подршку, да је чланство Србије и Републике Српске у ЕУ једини начин да граница на Дрини буде укинута и да српски народ са обе стране те реке буде једно. Треба нам јака Србија, нама из РС који живимо за Србију. Хоћемо да имамо јаку и европску Србију. Само тако нема граница на Дрини, поручио је Додик. Он је истакао да је Борис Тадић најбољи избор за земљу и народ. Он је припадник нашег народа који никада није сметнуо са ума да је Србин. Он је сарадњу са другима увек сматрао приоритетом, а само та сарадња може да нас легитимише најбоље у свету и региону. Зато нам Борис и треба, нагласио је Додик. Председник Републике Српске је подсетио да је Борис Тадић у прошлости био и најдоследнији гарант целовитости БиХ и њене дејтонске архитектуре, што је и политика власти у Бањалуци. (за више информација посетите хттп://www.дс.орг.рс/медија-центар/ве...) хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/ВмРXВWВQВФдТцм8/ Говор Милорада Додика у Бијељини: Побиједили смо БНТВ хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/QкВБа0хнВФНСQВУ/ Лицемјерна изјава Милорада Додика о непотизму хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/бГ1РСДНлYВп1Wнц/ Томислав Николић: Када будете потерали ове криминалце, неће моћи да се сместе у Србију хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/YXБСWУтwQкЈФцкк/ АТВ ВИДЕО/ДОСИЈЕ: Милорад Додик хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/ОВБ5ТнпБН3Нлцјг/ Говор Милорада Додика на Конвенцији СНСД (Лакташи 6.9.2014.) хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/QкВБа0хнВФНСQВУ/ Лицемјерна изјава Милорада Додика о непотизму Говор Милорада Додика у Бијељини: Побиједили смо БНТВ Почетак необично жучно интонираног говора Милорада Додика на отварању болнице у Бијељини. хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=12&идновост=34814 Један коментар цовјека који кој је гласао за Додика: 88делија е миле миле , некад сам гласао за тебе , а сада бих осеко ту руку која је твоје име заокрузила ( среца ти је па немас опозицију у вој распалој и напаценој земљи ) лоповцино једна распала. хттп://xаyптимес.ру/посмотрет/бГ1РСДНлYВп1Wнц/ Томислав Николић: Када будете потерали ове криминалце, неће моћи да се сместе у Србију

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

26.01.2018 11:02

Добро је бар да је не плацам а слабо је и гледам...да мислим да је у Сјеверној Кореји пуно боље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дудук

26.01.2018 11:27

Довео цовјек дудуке да раде ово сто раде и од цега се сваком нормалном повраца. Како вам није јасно да он бас то хоце. То сто бога покрадосе, сто су унистили предузеце то се њега не тице. И закон је промјенио да им дотура из будзета јер ем краду ем не знају ни киоск да воде. То су Додикови кадрови примитивци, незналице и лопови али послусници и дупелисци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисам гледао

26.01.2018 14:48

Сва срећа па нисам гледао поменуту емисију. Спавао сам. Али октобар нећу преспавати, тад излазим и водим доста својих да овог вола коначно скинемо с власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

26.01.2018 19:48

НИЈЕ САМО РТРС ТАКАВ КАКАВ ЈЕ И АТВ ЈЕ СЛИЧАН. НОВИНАР ШКОРО КОЈИ ЈЕ ИЗБЈЕГАО ИЗ МОСТАРА ТОЛИКО ЈЕ ПРОВИДАН ДА У АПОСТРОФУ САМО БУДАЛА НЕ ВИДИ КОЈА ПИТАЊА ПОСТАВЉА АЛИ БОЖЕ МОЈ ЉУДИ НЕМАЈУ МОЋ ЗАПАЖАЊА И ОН ЈЕ ОД ВЛАСТИ НЕШТО УШИЋАРИО ПА УДАРА У ПРАЗНО МЕНИ ЈАКО ОДВРАТНА ФАЦА КОЈИ СЕ УШМИНКА УСКИМ ХЛАЧАМА И ШПИЦАСТИМ ЦИПЕЛИЦАМА КАО ОН ЈЕ ФАЦА ЈА САМО ПОСМАТРАМ ЉУДЕ ИМАМ МОЋ ЗАПАЖАЊА.ТОЛИКО ОД МЕНЕ КО НЕЋЕ ДА ВИДИ НЕМОРА. ОДВРАТАН ЛИК.НИКАКАВ НОВИНАР УПАДА У РИЈЕЧ ПРАВИ СЕ ДА НЕЗНА ОНО ШТО ЈЕ ВИДИО КАТАСТРОФА ШТА СУ ПРОКЛЕТЕ ПАРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ама људи

27.01.2018 10:32

Ста је ту ново? У свакој дрзави света постоји први ,други а негде Бога ми и треци програм. На срецу јос увек свако мозе сам да одлуци ста це да гледа. Како се оно казе," ко не гледа ТВ, он је необавестен цовек а ко је гледа и њој верује је, будала".

ОДГОВОРИТЕ