Свечано отварање септичке јаме!

Лесковачки новинари су добили несвакидашњи званичан позив да присуствују свечаном отварању септичке јаме у основној школи у мјесту Мирошевац.

Србија 23.01.2018 | 09:11
Свечано отварање септичке јаме!
Како додају Јужне вести, позив је стигао од Агенције за локални економски развој, за коју је претходно портал југмедиа.рс навео да је угашена.

Према мишљењу потпредсједника Независног удружења новинара Србије (НУНС) и уредника “Кикиндских новина” Жељка Бодрожића, оваква ситуација само показује бесмисао у који смо упали.

До сада су свечано отварани брвно у Доњем Власу, рампа за особе са инвалидитетом, али и чајна кухиња у Дому здравља у Ражњу, док ће први човјек Лесковца Горан Цветановић остати упамћен, додају Јужне вести, и по отварању турског бутика и одржавању конференције за новинаре на Светоилијском гробљу, када је, између осталог, свечано отворен тоалет.

Очигледно је, прича Бодрожић, да се, како вријеме пролази, стандарди спуштају, јер кренуло се од лифтова, преко семафора, пешачких прелаза, а сада је на ред дошла и септичка јама.

Према процјенама уредника Врањских Саше Стојковића, 98 % новинара су “режимски” који су у цијелој ситуацији само нијеми посматрачи онога што чини тренутна власт, а што се у Србији никада није дешавало.

Према мишљењу обојице, баналних ствари било је и у Врању и у Кикинди, али још нико није пуштао у рад илити “свечано отварао” септичку јаму.

Извор: Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Баја

23.01.2018 10:11

Јели Вучић отвара септичку јаму

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боргер

23.01.2018 11:06

вуциц це се спустити у јаму да види јели све спремно за пријем будуцих станара

Name

ре

23.01.2018 11:22

Не отвара он већ Бакир пресијеца врпцу новог тротоара

Name

сврха

23.01.2018 11:44

Канализација је потребан инфраструктурни објекат од којег обични људи имају више интереса него од којекавих сувишних агенција и организација.

ОДГОВОРИТЕ