Трајковић хоће сусрет са Вучићем

Некадашњи потпредседник Владе Србије Момчило Трајковић упутио је молбу за разговор председнику Србије Александару Вучићу.

Србија 20.01.2018 | 07:51
Трајковић хоће сусрет са Вучићем
Он је навео да му се обраћа “у врло деликатном тренутку за нашу државу и за све Србе са Косова и Метохије“.

“Увелико газећи седму деценију живота и четврту деценију бављења политиком, осећам потребу да вам се обратим и затражим од вас да за време вашег предстојећег боравка на Косову и Метохији одвојите мало времена и поразговарате са мном и са групом мојих сарадника и пријатеља који због свога угледа нешто значе у нашој средини“, навео је Трајковић. 

Он је истакао да сматра да би сусрет и разговор био од велике користи за смиривање и охрабривање српског народа у тешком тренутку после убиства Оливера Ивановића. 

“У нади да ћете прихватити мој захтев“, закључио је Трајковић.

(Б92)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

деда

20.01.2018 07:03

Давно сте Ви отписани на Косову само је болан процес како се одвија на терену.Браћа Срби су то давно потписали и Вас се одрекли.Све то иде испод жита ( Српска посла ) умјесто да су рекли да су били уцјењени ( узели лову ) и то је то.Као што је била МИРНА РЕИНТЕГРАЦИЈА ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ.Што добијеш пушком изгубиш за столом.Мој Момо боље да чуваш здравље,нема више правих политичара којима је народ и држава на 1 мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

20.01.2018 07:26

Неће прихватити поготово ако сте симпатизери или ћланови СДП. Он ће се састати само са сипатизерима СНС- Александар Вучић са Косова и Метохије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ Комуниста

20.01.2018 08:56

Ма ти и Рада недолазите у обзир, имате своје мишљење с немате пара, а градоначелник и браћа Веселиновић обратно.

Name

СИГУРНО

22.01.2018 13:52

гОСПОДИНЕ тРАЈКОВИЦУ НИУИЈЕДНОМ КОНТЕКСТУ НЕ ПОМЕНУСТЕ ГОСПОДЈУ ИВИЦ ГОСПОДИНА ЦОВИЦА И БРАЦУ НАФТАСЕ БАС ИНТЕРЕСАНТНО НИ ОНИ ВАС НИСУ ПРИМАЛИ А КАМОЛИ ПРЕДСЕДНИК ТАДИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

23.01.2018 10:23

Засто у Пристини Трајовица и Јаксица зову СЕРИФИ најпознатији ртговци са сиптарима нафта главни продукт ,нафта додје из србије и одмах прода сиптарима лепа пара